Feilur OK

EIT8647WD GORENJE COOKER INDUCTON MP BRI

EIT8647WD GORENJE COOKER INDUCTON MP BRI
Vørunummar: 25438

Availability: Á goymslu

Tilbered måltider til familien med Gorenje Advanced induktionskomfuret EIT8647WD. Det har en stor 71 l ovn og en 4-spot kogeplade med BridgeZone. Den tilbyder mange praktiske funktioner som stegetermometer, SilverMatte og AquaClean.

  • 60 cm induktionskogeplade
  • Ovnkapacitet: 71 l
  • AquaClean selvrengøringssystem
Lýsing

Smálutir

Tilbered lækre måltider til familie og venner med Gorenje Advanced induktionskomfuret EIT8647WD. Det har plads til gryder og pander på 60 cm induktionskogepladen med 4 madlavningszoner samt en 71 liters ovn. Komfuret har adskillige programmer samt sikkerhedsfunktioner.

Induktionsmadlavning
Induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer. Varmen genereres kun i bunden af gryden, mens overfladen på en induktionskogezone holder sig kølig og sikker at berøre undermadlavningen. Dette reducerer også varmetab og gør madlavningen mere energieffektiv.

BridgeZone
Du kan forbinde 2 madlavningszoner til 1 med BridgeZone-funktionen. Den er praktisk, når du vil bruge større gryder og pander.

Stor ovn
Ovnen tilbyder stor kapacitet på 71 liter, så du kan tilberede flere måltider samtidigt. Du kan vælge mellem forskellige programmer, herunder varmluft, grill og optøning.

HomeMADE
Gorenje-ovnens HomeMADE-design udnytter brødovnes traditionelt hvælvede design. På den måde kan du opnå perfekte bageresultater med sprød yderside og ensartet bagt inderside.

Stegetermometer
Lav din mad som professionelle. Overrask dine gæster med perfekte steaks eller roastbeefs med hjælp fra ovnens trådløse stegetemometer.

AquaClean
Spar tid på rengøringen af ovnen. AquaClean-funktionen klarer rengøringen uden aggressive rengøringsmidler, bare med kraften fra damp. Det eneste du skal er at hælde noget vand i bagepladen og tørre det løsnede skidt bagefter.

Let brug
Komfuret er let at bruge takket være touch-skærmen med timer på fronten.

SilverMatte
Enheden har en emaljeret SilverMatte ovnbelægning, der modstår ridser, høje temperaturer, mikrobølger og damp. Emaljeringen forhindrer at fedt klistrer eller brænder sig fast, forbedrer den bakteriologiske hygiejne og gør rengøringen simpel.

Sikkerhed
Børnesikringen på ovnlågen, børnesikringslåsen, det avancerede kølingssystem samt de 3 lag glas mindsker risikoen for forbrændinger.

Justerbar højde
Du kan justere komfurets højde fra 85 til 94 cm, så det passer til dit køkken, takket være teleskopsoklen.

Energimærkning
Spar penge på elregningen med denne energieffektive enhed. Energimærkningen A gør dette komfur til et ideelt valg for miljøbevidste forbrugere.

Madlavningsudstyr
Madlavning med induktion kræver, at dine gryder og kasseroller har en bund, der er fremstillet af ferromagnetisk metal, som for eksempel rustfrit stål. Du kan nemt se, om dit kogeudstyr passer til induktion. Placér blot en almindelig magnet i bunden af kasserollen - bliver den siddende, passer køkkenredskabet til en induktionskogezone.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)