Feilur OK

Dyson V11 Absolute vacuum cleaner

Dyson V11 Absolute vacuum cleaner
Vørunummar: 26091

Availability: Á goymslu

Rengør alle gulvtyper i dit hjem med den kraftfulde, ledningsfrie Dyson V11 Absolute støvsuger. Den vil charmere dig med sin meget effektive sugekraft, alt det praktiske tilbehør samt de mange specielle funktioner.

  • 2-i-1 støvsuger
  • Brugstid op til 60 minutter
  • Mundstykker til alle gulvtyper
Lýsing

Smálutir

Vær sikker på at alle gulve i dit hjem er helt rene og fri for pollen, støv og bakterier takket være den ledningsfrie Dyson V11 Absolute støvsuger med 14 cykloner, et kraftfuldt batteri, effektiv sugning samt en LCD-skærm. Rengøringspræstationen tilpasses automatisk til den specifikke type overflade.

2-i-1: 
Når behovet opstår kan du gøre den ledningsfri støvsuger til et håndholdt redskab og rengøre sofaen eller andre dele af dine møbler. Et lille motoriseret redskab hjælper med at takle hår og hårdført snavs på snævre steder

Indstillinger
Vælg én af 3 kraftindstillinger for at justere rengøringen til den type overflade og rengøring, du står overfor. Takket være det kraftfulde direct-drive rengøringshoved er det lettere at fjerne hårdført snavs fra tæpper.

Kraftfuld sugning
Ved at tilpasse motoren, beholderen og cyklonerne til hinanden kan luften trækkes ind i en lige linje, hvilket giver 20% mere kraft end en Dyson V8 støvsuger.

Torque-mundstykke: Lige nu er det mest kraftfulde Dyson støvsugermundstykke Torque-mundstykket, som bruger stive nylonbørster til at fjerne stædig smuds fra dine tæpper, samt bløde, anti-statiske kulfiberfilamenter til at fjerne støv fra hårde gulve og revner.

14 cykloner
Takket være 14 cykloner, som skaber mere end 79.000 G, indfanger støvsugeren 99,97 % af alle mikroskopiske partikler som pollen og bakterier.

Kraftfuldt batteri
Det 7-cellede nikkel-kobolt-aluminiumsbatteri har rigeligt med kraft til, at du kan rengøre hele dit hjem. Batteriet sikrer dig nemlig op til 60 minutters uafbrudt støvsugning. Den vægmonterede opladningsdock hjælper dig med at opbevare støvsugeren.

LCD-skærm
En praktisk LCD-skærm på enheden giver dig besked om den aktuelle ydelse, der overvåges i realtid - 8.000 gange i sekundet.

Hygiejnisk tømning
Den såkaldte ”point-and-shoot” mekanisme sender med et enkelt tryk ubesværet støv og skidt ned i din skraldespand, uden at du skal i kontakt med det. Dermed er tømningen meget hygiejnisk.

Støjsvag
Designet absorberer vibrationer og reducerer støjen, så støvsugningen aldrig bliver et forstyrrende element i dit hjem.

Inkluderet i pakken:
- Torque drive-mundstykke
- Direct drive-mundstykke
- Kombinationstilbehør
- Mundstykke til sprækker
- Motoriseret minitilbehør
- Blød ministøvekost
- Docking-station
- Oplader
- Wand opladnings Clip                                        
- Soft Roller-mundstykke
- Børste til stædigt smuds

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
5025155039991
Dømingar
0 Døming(ar)