Feilur OK

DELONGHI FAN HEATER 1800W

DELONGHI FAN HEATER 1800W
Vørunummar: HFX30C18IW

Availability: Á goymslu

Når vejret begynder at se trist ud, så vil den keramiske varmeblæser HFX30C18IW fra DeLonghi komme dig til undsætningen med sin kraftfulde varme, der bliver jævnt distribueret i jeres hjem.
  • 1800 Watt, 2 styrkeindstillinger
  • Til rum på op til 55 m2
  • Kapseldesign
Lýsing

Smálutir

Med keramisk teknologi er den keramiske DeLonghi varmeblæser HFX30C18IW et sikkert og energibevidst valg med et behageligt design, der vil passe godt sammen med dit interiører.

Keramisk teknologi: Varmeblæseren er drevet af keramisk teknologi og har en automatisk kontrol med varmeydelsen igennem hele dagen, så du behøver ikke bekymre dig om at komme hjem til over-/undervarmet lejlighed.

Kapseldesign: Et elegant design bliver fuldendt af enhedens kapselform, der tillader den at blive placeret, hvor du ønsker, uden at den er i vejen.

Sommerventilation: Enheden er ikke kun begrænset til vintermånederne. Sluk blot for varmeelementet og nyd en forfriskende sommerventilation, alt imens solen skinner udenfor.

Elektronisk termostat: Juster temperaturen i overensstemmelse med dine ønsker takket være den brugervenlige elektroniske termostat.

Antifrost funktion: Takket være antifrost funktionen forhindrer varmeblæseren skabelsen af is, hvilket forlænger dens levetid.

Indikatorlys: Praktisk indikatorlys fortæller dig, at varmeblæseren er i brug.

Ergonomisk håndtag: Varmeblæseren er kompakt, så den er nem at flytte, og alligevel er der et stilfuldt og brugbart håndtag oven på den. Takket være dette kan du simpelthen gribe fat i enheden og placere den et andet sted uden besvær.

Sammenfoldelig bund: Bunden af enheden er sammenfoldelig, så den tilpasser sig til den overflade, som den står på.
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
De'Longhi 0114571000
Supplier ID (article number)
0114571000
Tøkniskar nágreiningar
Barnatryggjað/Barnavernd
Nej
Effect (watt)
1800
Almenn nágreining
Innstillingarmøguleikar
2
Koppiverja
Mekanisk
Weight (kg)
27
Thermostat
Mekanisk
Width (cm)
1
EAN-koda
EAN-koda
8004399143319
Dømingar
0 Døming(ar)