Feilur OK

DELONGHI ESPRESSO MACHINE

DELONGHI ESPRESSO MACHINE
Vørunummar: ECAM45760B

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

Nyd den lækre smag af en nybrygget kaffe med den automatiske espressomaskine fra DeLonghi. Latte Crema systemet sikre at din kaffe altid er velbalanceret og lækker.
  • Cappuccinomaskine
  • Latte Crema system
  • Kop varmer
Lýsing

Smálutir

DeLonghi Eleta cappucinomaskinen ECAM45760B repræsenterer høj kvalitet, der giver dig din favorit drik når du ønsker det.

Bønne-til-kop maskine:Denne helautomatiske espressomaskine er et perfekt valg for dig, der gerne vil at prøve et væld af kaffebønner, men ikke ønsker at bruge for meget tid og kræfter på bryggeprocessen. Det eneste du behøver at gøre er at vælge dine foretrukne, friskmalede aromatiske kaffebønner, fylde bønnebeholderen samt vandbeholderen og du er blot ét tryk fra en smagfuld kop kaffe. Du får dog et væld af muligheder for at fintune kaffen til din foretrukne smag eller tilføje cremet mælkeskum for at lave perfekt cappuccino eller cafe latte.

Cappuccino systemet: Cappuccino systemet tillader dig at lave det lækreste mælkeskum til din cappuccino, samt giver dig varmt vand til din te.

Milk Menu: Foretrækker du en cappuccino eller anden mælke-baseret kaffevariant, så er Milk Menu perfekt til dig. Oplev muligheden for at personalisere din kaffe eller vælg et af de forprogrammerede muligheder.

Latte Crema system: Nyd en perfekt blanding af mælk og kaffe. Det effektive Latte Crema system giver dig perfekt skummet mælk til den rette temperatur.

Kop varmer: Med kop varmeren har din kop altid den perfekte temperatur.

Display: Metal touchpanelet lader dig nemt og hurtigt vælge dine ønskede indstillinger. Dit valg bliver bekræftet på skærmen, der har 2 linjer.

Rengøring: Regelmæssig afkalkning af maskinen vil forlænge levetiden betydeligt. Kaffemaskinen har automatiske programmer til rengøring og afkalkning, hvilket gør arbejdet nemmere for dig. Sørg for at alle kopper kaffe kommer til at smage lækkert i mange år frem.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Kaffemaskine
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
De'Longhi ECAM45760B
Supplier ID (article number)
ECAM45760B
Almenn nágreining
Weight (kg)
11
Width (cm)
26
Farve
Sort
Tøkniskar nágreiningar
Skúmgeneratorur
Ja
Innbygd kaffikvørn
Ja
Flytbarur vatnbeholdari
Ja
Kapasitetur (ltr)
2
Dysutrykk
15
Watt
1450
Operation
34297
Dømingar
0 Døming(ar)