Feilur OK

D5710 Thermacare PRO 2200

D5710 Thermacare PRO 2200
Vørunummar: 24457

Availability: Á goymslu

Remington Thermacare hårtørreren D5710 er kraftfuld, men nænsom. Få blødt, krusfrit hår takket være den ioniske teknologi og enhedens forskellige varme- og hastighedsindstillinger. Pakken inkluderer også en slank koncentrationsdyse.
  • 2.000 W DC-motor
  • 3 varmeindstillinger, 2 hastigheder
  • Ionisk teknologi, cool shot
Lýsing

Smálutir

Remington Thermacare hårtørreren D5710 kan blive en uundværlig dele af din hårplejerutine. Den ioniske teknologi gør dit hår smidigere og glattere. Den keramiske rist sikrer ensartet varmefordeling, hvilket minimerer skade mod håret. Andre funktioner som Cool Shot og forskellige hastigheds- og temperaturindstillinger giver dig komplet kontrol over din hårstyling, selv hvis du har travlt.

Kraftfuld DC-motor
En stærk 2.200 watt DC-motor driver hårtørreren, så den har altid kræfter nok til at levere perfekte resultater.

Ionisk teknologi
Den ioniske teknologi, der er implementeret i den keramiske grill, reducerer krusninger i håret og gør håret smidigt og skinnende.

Indstillinger
De 3 varmeindstillinger og 2 hastigheder giver dig mulighed for at finde den beste indstilling til den hårstil, du vil opnå. Du kan skifte mellem dem med slider-funktionen.

Cool Shot
Denne professionelle funktion giver et pust af kold luft, hvilket hjælper dig med at afslutte hårstilen og gøre den perfekt.

Slank koncentratordyse
Den slanke dyse, der følger med i pakken, hjælper dig med at style dit hår med en kam eller andre redskaber, der kræver en koncentreret luftstrøm.

Aftagelig rist
Den aftagelige bagrist gør det let at gøre hårtørreren ren for at vedligeholde ydelsen.

Krog til ophængning
Hæng blot hårtørreren op med krogen, og du kan have enheden lige ved hånden.

Inkluderet i pakken
- Slank koncentratordyse

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)