Feilur OK

CMC-100MB COFFEEMAKER

FYRR 999
CMC-100MB COFFEEMAKER
Vørunummar: 43715

Availability: Á goymslu

Ideel til mindre husholdninger. Wilfa Classic CMC100MB kaffemaskinen har et iøjnefaldende design, der hjælper dig med at tilberede lækker, brygget kaffe på blot 5 minutter. ECBC-certificeringen sikrer at enheden møder de højeste kvalitetsstandarder.

  • 1.550 Watt
  • 10 kopper på 5 minutter
  • Autosluk, drypstop, ECBC-cert.
Lýsing

Smálutir

Stil møder kvalitet. Med Wilfa Classic kaffemaskinen CMC100MB kan du hurtigt brygge dig selv en kop af din yndlingskaffe.

Design: Det karakteristiske design kombinerer en grå hovedsektion med sorte detaljer og en gennemsigtig vandtank, så enheden bliver et højdepunkt i dit køkkens indretning.

Hurtig tilberedning: Kaffemaskinen drives af 1.550 watts kraft og giver mulighed for at brygge 10 kopper kaffe på blot 5 minutter.

Kapacitet: Vandtanken tilbyder 1 liters kapacitet, så du kan tilberede kaffe til dig selv og et par venner på samme tid.

Autosluk: Kaffemaskinen slukker automatisk efter 40 minutter.

Drypstop: Med drypstopfunktionen behøver du ikke vente, til brygningscyklussen er slut. Skænk dig selv en kop kaffe, når du har lyst, sæt kanden tilbage og lad brygningen fortsætte.

European Coffee Brewing Centre: Kaffemaskinen er godkendt af European Coffee Brewing Centre, så den møder de højeste kvalitetsstandarder.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)