Feilur OK

CI91AW PROluxe Adjustable Wave

CI91AW PROluxe Adjustable Wave
Vørunummar: 214406

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

549
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Dette Remington PROLuxe 4-i-1 justerbare krøllejern CI91AW giver dig mulighed for at skabe den frisure, du vil. Med 4 forskellige bølgeindstillinger er der en flot style til enhver lejlighed.

  • 4 forskellige styles
  • Klar til brug efter 30 sekunder
  • OPTIHeat-teknologi
Lýsing

Smálutir

Få salonværdige bølgede lokker takket være dette Remington PROLuxe 4-i-1 justerbare krøllejern CI91AW med sin intelligente OPTIheat-teknologi med Digital Temperature Controls. Krøllejernet er klar til brug efter 30 sekunder med en temperatur på op til 210 grader, hvilket sikrer smukke bølger i op til 24 timer.

Justerbart krøllejern
Den tilpasselige tromle kan indstilles til 4 forskellige styles: Skarpt definerede bølger, bløde havfruebølger, løse strandkrøller og afslappede, rodede bølger. Så er der en smuk style til enhver lejlighed.

OPTIHeat-teknologi
Den intelligente OPTIHeat-teknologi fordeler varmen således, at du opnår flotte bølger, der holder hele dagen.

Keramisk belægning med gribe-teknologi
Dette er en særligt smart teknologi for dem, som har svært ved at opnå ensartede krøller. Den skaber en let form for modstand og friktion, som forhindrer dit hår i at sætte sig fast i krøllejernet.

PRO+ indstilling
Med denne indstilling sættes temperaturen automatisk til 185°C – en fornuftig temperatur, som lader dig krølle dit hår jævnligt uden at udsætte dit hår for varmeskade.

Inkluderet i pakken
- Varmeresistent taske

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)