Feilur OK

Chloé - Love Story EDP, 30 ml

Chloé - Love Story EDP, 30 ml
Vørunummar: 1092917

Availability: Á goymslu

Love Story fra Chloé er en forførende og meget feminin duft til kvinder.
  • Chloé
  • Love Story EDP
  • 30 ml
Lýsing

Smálutir

Love Story fra Chloé er en forførende og meget feminin duft til kvinder. Duften er utroligt tiltrækkende og er essensen af forførelse. Duften er baseret på den fine hvide stephanotis blomst, som symboliserer lykke og glæde, ofte brugt i brudebuketter. Love Story er en mindeværdig duft med ægte personlighed. 

Duftnoter:

  • Neroli, Bergamotte, Grapefrugt, Citron, Pære, Appelsin blomst, Stephanotis, Rose, Solbær, Fersken, Moskus, Cedertræ, Kashmere træ og Patchouli

 

 

Chloé

Chloé er et fransk modehus stiftet i 1952 af Gaby Aghion og med hovedkvarter i Paris. Forud for Chloé's lancering, lavede luksus modehusene kun Haute Couture-tøj. Det var fint for de få, som havde råd til det, men det efterlod alle andre med dårlige kopier, lavet af lokale syersker. Chloés stifter, Gaby Aghion, afviste de stive formaliteter fra 1950'ernes mode, og mærkede en mulighed i markedet, og bestemte sig derfor, at lave en linje med høj kvalitet, blødt og kropsbevidst tøj, hvilket hun kaldte 'luxury prêt-à-porter' (luksus klar til at bære) og dermed var Prêt-à-Porter markedet som vi kender det i dag, født. Chloé er stadig et fint og populært luksus mærke, som i dag også laver, tasker, sko, solbriller, dufte og meget mere.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)