Feilur OK

CC56350V GRAM COOKER FAN WH

FYRR 4999
CC56350V GRAM COOKER FAN WH
Vørunummar: 164981

Availability: Á goymslu

Dette Gram komfur CC56350V gør det let at tilberede lækre retter med en ovnkapacitet på 65 liter og 9 madlavningsfunktioner samt en keramisk kogeplade med 4 kogezoner. Komfuret er let at vedligeholde takket være SteamClean-selvrensefunktionen.

  • 60 cm bred keramisk kogeplade
  • Ovnstørrelse: 65 l
  • SteamClean
Lýsing

Smálutir

Inviter venner og familie til middag og tilbered lækre retter med dette Gram komfur CC56350V med 9+1 madlavningsfunktioner inklusive SteamClean, en ovnkapacitet på 65 liter og en klassisk keramisk kogeplade med 4 kogezoner.

Kogeplade: komfuret er udstyret med en keramisk kogeplade med 4 traditionelle kogezoner.

Ovn: Ovnen har en kapacitet på 65 liter, så du har plads til forskelligt madlavningsgrej. Den er udstyret med 9+1 funktioner inklusive SteamClean-selvrensefunktion.

Madlavningsfunktioner: Ovnen er udstyret med 9 traditionelle madlavningsfunktioner inklusive pizza-, grill- og optøningsfunktion, og den er også udstyret med SteamClean-selvrensefunktion.

SteamClean-funktion: Denne funktion gør ovnen let at vedligeholde. Med SteamClean kan du rengøre din ovn uden behov for slidende kemikalier. Du skal bare hælde en smule vand i bunden af ovnen og tænde for SteamClean, som renser ovnen med damp. Bagefter kan du let tørre fedt- og madrester af med en fugtig klud.

Børnesikring: For at sikre at køkkenet er sikkert også for børn, er ovnen udstyret med børnesikring.

Energimærke: Komfuret har energimærke A, hvilket gør den skånsom både overfor miljøet og din økonomi.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)