Feilur OK

CC156550

CC156550
Vørunummar: 30036

Availability: Á goymslu

Det keramiske Gram komfur CC156550 tilbyder en bred vifte af madlavningsfunktioner. Vælg varmluftfunktionen for at bage på 2 niveauer samtidigt eller lav hjemmelavet pizza med Pizza-funktionen. Ovnen er let at gøre ren med hjælp fra SteamClean.

  • 60 cm bredde, SteamClean
  • Keramisk komfur, kødtermometer
  • 77 l ovnkapacitet
Lýsing

Smálutir

Det fritstående Gram keramiske komfur CC156550 giver dig mulighed for at vælge mellem 11 + 1 programmer og tilberede lækre retter med sprød skorpe på toppen med gratineringsfunktionen eller for at tilberede 2 måltider samtidigt takket være varmluftfunktionen. Du kan bruge det integrerede kødtermometer for at tilberede perfekt stegt kød.

Real Hot Air
Den ensartede varmefordeling sikres takket være Real Hot Air-funktionen. På den måde kan du let tilberede måltider på 2 niveauer samtidigt og nyde optimale resultater for begge måltider.

Kødtermometer
Du kan nyde kød, der er saftigt på indersiden og sprødt på ydersiden. Indstil blot den ønskede kernetemperatur, og stegetermometeret slukker automatisk ovnen efter den ønskede temperatur er nået.

Gratineringsfunktion
Tilbered kartofler eller grøntsager med gyldenbrun sprød skorpe på toppen med gratineringsfunktionen.

Pizzafunktion
Hvis du vil tilberede italiensk New York- eller Chicago-stil pizza kan du nyde dem alle sammen takket være pizzafunktionen.

Optøningsfunktion
Hvis du har glemt at tage maden op af fryseren, kan du bruge den praktiske optøningsfunktion og fortsætte med madlavningen.

SteamClean
Den automatiske SteamClean-funktion med en effektiv kombination af varme og vand hjælper dig med at slippe af med madrester i ovnrummet. Den varme damp løsner stænkene, så du let kan tørre dem af.

Energimærkning
A energimærkningen og det lave energiforbrug betyder, at ovnen er skånsom mod miljøet og mod din økonomi.

Børnesikring
Sikkerheden har førsteprioritet, når der er børn i huset. Derfor er komfuret udstyret med børnesikring, du kan aktivere for at forhindre dit barn i at tænde for enheden eller ændre indstillingerne ved et uheld.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)