Feilur OK

Sage Nutri Juicer Pro

Sage Nutri Juicer Pro
Vørunummar: BJE820UK

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

3.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Tilbered frisk juice med denne Nutri Juicer fra Sage. Anvend både bløde samt hårde frugter og bevar så mange næringsstoffer som muligt.
  • 84 mm bredt madrør
  • 5 hastighedsindstillinger
  • Holdbart trykstøbt design
Lýsing

Smálutir

Sage Nutri Juicer BJE820UK er en kraftfuldt juicer, der er i stand til at bevare størstedelen af næringsstofferne i frugter og grøntsager.

Frisk og nærende juice: Lav smagfuld hjemmelavet juice fra ingredienser med tryghed. Sage Nutri Juice har en varmeoverførsel på mindre end 1.5 °C. Dette betyder, at den kan bevare op til 70% af vitaminer og mineraler, hvilket er 20% mere end de fleste juicere.

Kraftfuld motor: Motoren har 1500 watt. Den høje ydelse gør, at den arbejder hurtigt og effektivt, når den tager saften fra frugter og grøntsager. Selv hårde ingredienser som for eksempel gulerødder klarer den uden problemer. Vælg mellem 5 hastigheder, så du altid får en hastighed, der er tilpasset den type ingredienser, du skal arbejde med.

Ekstra bredt madrør: Takket være madrørets bredde på 84 mm kan du fylde juiceren med store stykker frugt. Hermed skal du bruge mindre tid på at skære ingredienserne, før de anvendes i juiceren.

Holdbare materialer: Sage er ekstra omhyggelige med at anvende kvalitetsmaterialer for at opnå større holdbarhed. Juiceren og de vigtigste dele er trykstøbt og fremstillet af rustfrit stål.

To skiver: Arbejd med både bløde og hårde frugter med maksimal effektivitet. Nutri Disc har forstæket titanium knive, der er perfekte til grøntsager og hårde frugter. Froojie-skiven er perfekt til at lave puré af bløde frugter, som for eksempel bær eller bananer.

Frugtkødsbeholder: Nutri Juicer har en 3 liter frugtkødsbeholder. Hermed kan du nemt arbejde med større frugtstykker.
Nágreining

Additional Information

Funkur
Bollatilfar
Plastik
Tøkniskar nágreiningar
Slow Juiser
Nej
Djúskapasitetur (ltr)
1.2
Ílat tekur (ltr)
3
Ferðainnstilling
5
Watt
1500
Almenn nágreining
Weight (kg)
9
Width (cm)
20
Farve
Stål
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Sage BJE820UK
Supplier ID (article number)
BJE820UK
Vørulýsing
Produkttype
Juicepresser
EAN-koda
EAN-koda
9312432021173
Dømingar
0 Døming(ar)