Feilur OK

MELITTA CAFFEO SOLO & PERFECT

MELITTA CAFFEO SOLO & PERFECT
Vørunummar: MEL20812

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

3.299
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
En god dag starter med en god kop kaffe. Med den fuldautomatiske kaffemaskine fra Melitta kan du lave lækre kaffedrikke, der vil gøre din dag bedre.
  • 15 bar tryk
  • Dobbelt-kop-funktion
  • Auto-Cappuccinatore
Lýsing

Smálutir

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk coffee machine 20812 vil hjælpe dig med at opnå en perfekt kaffeoplevelse. Takket være Auto-Cappuccinatore funktionen kan du få en cremet cappuccino eller caffe latte.

Bønne-til-kop maskine: En fuldautomatisk espressomaskine er det klare valg for dig, hvis du elsker at prøve en række forskellige kaffebønner, men ikke ønsker at lægge for meget tid og kræfter i processen med kaffetilberedelse. Alt du skal gøre er at vælge din foretrukne blanding af friskristede, aromatiske bønner, fylde bønnebeholderen og vandtanken og du er nu blot et enkelt tryk fra en lækker kop kaffe. Du har dog et væld af muligheder for at finjustere kaffen til din smag eller tilføje cremet mælkeskum for at skabe den perfekte cappuccino eller cafe latte.

Kompakt design: Som en af de mindste fuldautomatiske kaffemaskiner er Melita Caffeo Solo & Milk en fantastisk løsning til dit hjem. Med sit moderne slanke design vil denne kaffemaskine være en perfekt tilføjelse til enhver husstand eller ethvert kontor.

Præ-brygning funktion: Få det bedste fra kaffebønnerne. Før hver bryggeproces skylles kaffen med vand for at få maksimal smag under den følgende bryggeproces.

Højdejusterbar kaffetud: Juster højden på kaffetuden alt efter hvilken type glas eller kop du bruger. Hvad enten det er et højt Latte-Macchiato glas eller en lille espresso kop, vil kaffen løbe ud af tuden uden at sprøjte.

Dobbelt-kop funktion: Del de hyggelige stunder med dine kære. Med Double-cup-funktion kan du brygge to kopper kaffe ad gangen og nyde den lækre drink med din ven.

Auto-Cappuccinatore: Lav nemt skummende mælkebaserede specialiteter med Auto-Cappuccinatore. Du kan manuelt justere mængden af skum og dermed nyde en perfekt kop kaffe, lige som du kan lide den.

One touch betjening: At lave en kop kaffe har aldrig været lettere. Med et integreret LED display med symboler er det eneste du skal gøre at vælge og trykke på den rigtige knap.

Nem at rengøre: Husk, at regelmæssig afkalkning kan forlænge levetiden af din maskine. Med Melitta kan du nyde en let og ubesværet rengøring. Kaffemaskinen er udstyret med et smart rengøringsprogram, der vil hjælpe dig til at holde apparatet rent. Bryggeenheden er fuldt aftageligt og kan rengøres under rindende vand eller med en klud.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Kaffemaskine
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Melitta 20812
Supplier ID (article number)
MEL20812
Almenn nágreining
Longd á kápli (cm)
115
Weight (kg)
8
Width (cm)
20
Farve
Sort
Display
Ja
Funkur
Reinsiindikatorur
Ja
Kálkindikator
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Koppastøða kann stillast
Ja
Sjálvvirkandi mjólkafunku
Ja
Reinsiforrit
Ja
Kontrollslag
Taster
Skúmgeneratorur
Ja
Heittvatns funku
Ja
Innbygd kaffikvørn
Ja
Minnis funka
Nej
Undanupphiting av koppi
Nej
Fyrireikað til te og heita sjokulátu (tøppar)
Nej
Fyrireikað við nýggjari mjólk (tøppar)
Ja
Flytbarur vatnbeholdari
Ja
Sjálvstøðugt ílat til kaffi
Ja
Kapasitetur (ltr)
1.2
Tal av slíp innstillingum
5
Dysutrykk
15
Watt
1400
Operation
34297
EAN-koda
EAN-koda
4006508208128
Dømingar
0 Døming(ar)