Feilur OK

Jamie Oliver Home 4+1 burner s

FYRR PRÍSUR 4699
Jamie Oliver Home 4+1 burner s
Vørunummar: JO440660

Availability: Á goymslu

Med Jamie Oliver Home 4+1 gasgrillen 440660 kan du holde uforglemmelige grillfester for familie og venner takket være det store grillområde, lækre funktioner, nem rengøring og manøvredygtighed.
  • 4+1 gasblus
  • Stor grill: 85 x 45 centimeter
  • 10 års begrænset garanti
Lýsing

Smálutir

Takket være Jamie Oliver Home 4+1 gasgrillen 440660 med stort grillområde, stilfuldt design, termometer i låget, sideborde, dobbelt låg og nem rengøring, kan du tilberede lækre, grillede retter, som ingen af dine venner vil gå glip af.

Gasgrill: Med en gasgrill får du mere nøjagtig kontrol over temperaturen sammenlignet med kulgrills. Denne grill er nem at bruge, og med en knap er grillen tændt og klar til at bruge.

Designet af Jamie Oliver: Som passioneret grillkok har Jamie Oliver skabt sin egen serie af kul- og gasgriller. Nyd en professionel madlavningsoplevelse ude i det fri. Alle Jamie Oliver-griller er designede med holdbarhed og nemhed i tankerne.

Gasblus: Grillen har4 gasblus og en sidebrænder med en totaleffekt på 13.300 Watt. U-brænderen giver en mere jævn fordeling af varmen, og det sikrer de bedste grillresultater. Kontrolknapperne har integreret tænding, hvilket sikrer nemmere og hurtigere brug.

Indirekte grill: Med 3 eller flere gasblus kan du anvende indirekte grill. Dette er perfekt til tilberedelsen af større fødevarer, som eksempelvis kylling, spareribs og så videre.

Rummelig: Et stort stegeområde på 85 x 45 cm giver dig rigeligt plads til at tilberede lækkert kød, fisk eller grøntsager til vennerne eller familien på samme tid.

Sideborde: Sidebordene er en praktisk funktion, som giver en masse plads til at tilberede maden.

Opbevaringsskab: Takket være et praktisk opbevaringsskab med låger behøver du ikke rende hele huset rundt efter køkkenredskaber eller krydderier – du har dem lige ved hånden.

Dobbelt låg: Det dobbelte låg sikrer, at din mad altid holdes varmt.

Termometer: Takket være et termometer, som er integreret i låget, kan du altid have et overblik over madlavningen.

Kvalitetsmaterialer: Grillens støbejernsrist og kontrolpanel i rustfrit stål sikrer stor funktionalitet og langvarig levetid – selv ved hyppig brug.

Nem at transportere: Grillens praktiske hjul giver dig mulighed for at flytte grillen og placere den, hvor du vil.

Rengøring: Rengør grillen, før du begynder at grille. Tøm askesamleren og børst grillristerne. Tænd alle blus og sæt dem til en høj temperatur i 10 minutter. Dette vil karbonisere alle overskydende fedt- og madrester, så du nemt og hurtigt har grillen klar til en ny omgang hyggelig madlavning.

10 års begrænset garanti: Registrer dig på Jamie Olivers hjemmeside inden for 30 dage efter købet af denne grill, og få den fantastiske fordel med op til 10 års garanti på din grill.
Nágreining

Additional Information

Stativ/Borð
Materiali
Malet stål
Vørulýsing
Produkttype
Gasgrill
Barbeque
Øskusamlara
Nej
Lok
Ja
Síðubrennarar
Ja
Hitamátari í loki
Ja
Grillpláss cm
85 x 45
Tal av gassbrennarum
4
Viðmæld hylki (ikki íroknað)
JO BBQ Cover Home 4+1
Ristøki cm
85 x 45
Funkur
Termostatur kann stillast
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Íroknað íseting
Ja
Watt
16900
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Jamie Oliver 440660
Supplier ID (article number)
440660
Almenn nágreining
Weight (kg)
43
Width (cm)
157
Farve
Sort
EAN-koda
EAN-koda
8718033147914
Dømingar
0 Døming(ar)