Feilur OK

Gas BBQ Meteor 4B. Black editi

FYRR PRÍSUR 2799
Gas BBQ Meteor 4B. Black editi
Vørunummar: GG501701

Availability: Á goymslu

Tilbered saftige bøffer og perfekt grillede grøntsager på Nordic Season Meteor 4B gasgrill GG501701 med 4 gasblus, to sideborde og et termometer i låget.
  • 4 gasblus
  • Grillområde: 62 x 42 cm
  • Termometer
Lýsing

Smálutir

Nyd hamburgere, kylling, svinekød, grillet squash, fyldte peberfrugter eller noget andet, du elsker at grille med dine venner, takket være Nordic Season Meteor 4B gasgrill GG501701 der vil hjælpe dig med at lave disse lækre måltider uden problemer og er nem at vedligeholde.

Gasgrill: Med en gasgrill får du mere nøjagtig styring af temperaturen i forhold til at bruge trækul. Det er nemt at bruge og med et enkelt tryk på en knap er grillen klar.

4 blus: Meteor 4B grill har 4 smarte gasblus fremstillet af rustfrit stål, som vil hjælpe dig med at tilberede de lækreste grillmåltider for dig og dine venner.

Indirekte grillning: Med tre eller flere gasbblus kan du bruge metoden til indirekte grillning, som er perfekt til at tilberede større madvarer, såsom kylling, flæskesteg og så videre.

Praktisk: 2 grille i støbejern sikrer jævn fordeling af varmen og skaber et stort grillområde på 62 x 42 cm. Derudover giver en 62 x 11 cm stor opvarmningplads dig et praktisk udvidet grillområde.

Termometer: Læg dit omhyggeligt tilberedte kød på grillen, når temperaturen er helt rigtig, takket være termometeret, der er integreret i låget.

Sideborde: Læg dine grillredskaber, marineret kød, grillsaucer, grøntsager eller andet du har brug for mens du griller, på sidebordene, så du altid har det ved hånden. Du kan også opbevare dine grillredskaber på forsiden eller nederste hylde af grillen.

Nem vedligeholdelse: Vedligeholdelsen af denne Nordic Season gasgrill er let som en leg. Den er nem at samle og kan nemt flyttes rundt takket være 2 hjul.

Rengøring: Rens din gasgrill før madlavningen. Drej alle blussene på højeste niveau og lad det stå 10 minutter. Efter 10 minutter, vil alle fedt- og madrester være forkullede så du kan børste dem væk.
Nágreining

Additional Information

Stativ/Borð
Materiali
Malet stål
Litur
Sort
Vørulýsing
Produkttype
Gasgrill
Barbeque
Øskusamlara
Nej
Lok
Ja
Hitamátari í loki
Ja
Grillpláss cm
62x42
Tal av gassbrennarum
4
Viðmæld hylki (ikki íroknað)
Size XL
Ristøki cm
62x11
Funkur
Termostatur kann stillast
Nej
Tøkniskar nágreiningar
Íroknað íseting
Ja
Watt
11520
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Nordic Season GG501701
Supplier ID (article number)
GG501701
Almenn nágreining
Weight (kg)
37
Width (cm)
140
Farve
Sort
EAN-koda
EAN-koda
7071189194395
Dømingar
0 Døming(ar)