Feilur OK

Electrolux Kettle

Electrolux Kettle
Vørunummar: EEWA7810

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

1.199
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Få en rolig stund med en smagfuld kop te eller kaffe med denne effektive elkedel fra Electrolux. Elkedlen har praktiske funktioner, som gør det nemt og enkelt at tilberede te eller kaffe.
  • 2400 Watt
  • Volumen: 1,7 liter
  • OneCup Turbo
Lýsing

Smálutir

Med sin justerbare temperatur og muligheden for turbokogning er Electrolux Expressionist Collection elkedlen EEWA7810 et effektivt apparat, der passer til ethvert hjem.

Kapacitet: Få hyggelige stunder med en smagfuld kop te eller kaffe. Kapaciteten på 1,7 liter gør, at elkedlen kan anvendes til enhver lejlighed.

Digital temperaturkontrol: Få en perfekt kop te takket være optimal bryggetemperatur. Elkedlen har fem praktiske indstillinger, så du kan brygge ud fra dine præferencer. Brug 80°C til grøn te, 85° til hvid te, 90° til oolong, 95°C til kaffe samt 100°C til sort te og te fra urter.

OneCup Turbo: Ønsker du en kop te uden lang tilberedelsesproces? Med OneCup Turbo-funktionen vil hele tilberedelsesprocessen ikke tage mere end 60 sekunder. Fyld blot vand i elkedlen, tænd den og find din kop – vandet er allerede begyndt at koge. Den effektive Turbo-funktion sikrer, at vandet begynder at koge på mindre end 60 sekunder. En smart løsning til dig, der gerne ønsker at have drikken hurtigt klar.

HighContrast LCD-display: Oplev enkel og let betjening. Takket være den unikke Boil-Dry-beskyttelse er vil elkedlen automatisk slukke, når vandet er begyndt at koge eller hvis, der ikke er mere vand tilbage.
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Sløknar sjálvvirkandi
Ja
Kápulupprullara/kápulhaldara
Ja
Goymdur hitatráður
Ja
Filtur
Ja
Vatnmátari
Ja
Kapasitetur (ltr)
1.7
Watt
2400
Almenn nágreining
Weight (kg)
1
Width (cm)
19
Farve
Grå
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Electrolux EEWA7810
Supplier ID (article number)
EEWA7810
Vørulýsing
Produkttype
Elkedel
EAN-koda
EAN-koda
7332543498666
Dømingar
0 Døming(ar)