Feilur OK

DELONGHI MULTIFRY EXTRA CHEF D

DELONGHI MULTIFRY EXTRA CHEF D
Vørunummar: FH1394

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

2.199
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Denne unik kombination af lavfedtsfrituregryde og multicooker fra Delonghi lader dig tilberede sund mad til op til 8 personer ad gangen.
  • Frituregryde og multicooker
  • For sundere friturestegning
  • Til op til 8 personer
Lýsing

Smálutir

Multifry fra DeLonghi er en innovativ kombination af en frituregryde og en multicooker. Med dette køkkenapparat kan du tilberede sundere mad end med en traditionel frituregryde.

Surround Heating System Double: DeLonghi Multifry er udstyret med et omkringliggende varmesystem, som garanterer en fremragende kogeydelse. Selvstændige varmeelementer i både top og bund sikrer, at maden bliver sprød på ydersiden, jævn og saftig inden i og tilberedt på kortere tid.

Steg med mindre olie: Lag pommes frites med kun 14 ml olie pr 1 kg friske kartofler. Lev et sundere liv og tilbered lækre måltider, som indeholder meget mindre fedt.

Præinstalleret opskrifter: Tilbered dine yndlingsretter med samme perfekte resultat hver gang. Vælg mellem 4 automatiske programmer, kartofler, pizza, kage og gryderet. Vælg også mellem 3 specielle funktioner; stegepande, ovn og grill.

Stor kapacitet: Lav mad til hele familien på en gang. Kapaciteten er på 1,7 kg friske kartofler, hvilket er nok til 8 personer.

Digital betjening: Vælg mellem 4 temperaturer og indstil kogetiden.

Automatisk røring: Apparatet har en automatisk rører, som med gentagende og forsigtig cirkulering, blander maden sammen så det ikke brænder på. Røren kan også tages af, så det er muligt at tilberede maden statisk.

Nem at rengøre: Skål, låg og røreredskabet kan tages af, så det nemt kan rengøres. Skålen har en non-stick belægning, som er resistent mod ridser.  

Inkluderet i pakken: Til DeLonghi Multifry medfølger en inspirerende kogebog med opskrifter.
Nágreining

Additional Information

Funkur
Termostatur kann stillast
Ja
Sjónarvindeyga
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Heftur ikki fast belagt
Ja
Watt
1400
Almenn nágreining
Kapasitetur (kg)
1.7
Weight (kg)
7
Width (cm)
40
Farve
Sort
Display
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
DeLonghi FH1394
Supplier ID (article number)
FH1394
Vørulýsing
Produkttype
Frituregryde
EAN-koda
EAN-koda
8004399252646
Dømingar
0 Døming(ar)