Feilur OK

DELONGHI MAGNIFICA ESPRESSO

DELONGHI MAGNIFICA ESPRESSO
Vørunummar: ECAM22110B

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

2.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Det praktiske brug fra en bønne-til-kop maskine og frihed til at personliggøre din kaffe – denne DeLonghi Magnifica espressomaksine giver dig begge. Lav kaffen som du foretrækker den og tilføj cremet mælkeskum fra cappuccinosystemet.
  • Manuel cappuccino-system
  • Personliggjort kaffe
  • Integreret stillegående kaffekværn
Lýsing

Smálutir

DeLonghi Magnifica ECAM 22.110.B espressomaskinen har alt, du behøver for at få en perfekt bønne-til-kop oplevelse.

Bønne-til-kop maskine: Denne helautomatiske espressomaskine er et perfekt valg for dig, der gerne vil at prøve et væld af kaffebønner, men ikke ønsker at bruge for meget tid og kræfter på bryggeprocessen. Det eneste du behøver at gøre er at vælge dine foretrukne, friskmalede aromatiske kaffebønner, fylde bønnebeholderen samt vandbeholderen og du er blot ét tryk fra en smagfuld kop kaffe. Du får dog et væld af muligheder for at fintune kaffen til din foretrukne smag eller tilføje cremet mælkeskum for at lave perfekt cappuccino eller cafe latte.

Integreret kværn: Maskinen lader dig anvende malet kaffe, men den kan også male kaffen for dig ved hjælp fra den integreret kaffekværn, der er holdbar og har lavt lydniveau. Du kan justere grovheden af kaffen ved at vælge mellem de 13 indstillinger, så du kan få kaffen akkurat, som du ønsker den. Maler du kaffen umiddelbart inden tilberedelsen, vil du få en rigere aroma og endnu bedre kaffeoplevelse.

Cappuccino-system: Hvis du har lyst til en smagfuld cappuccino eller latte macchiato med rigt, cremet mælkeskum, kan du få netop dette med denne maskine.

Personliggør din kaffe: Det har aldrig været nemmere at få din kaffe, akkurat som du ønsker den. Takket være det nye kontrolpanel vil du altid have fuld kontrol over det endelige produkt - en kop kaffe skræddersyet til dig. Vælg lang eller kort kaffe, justér intensiteten på aromaen og indstil også temperaturen.

2 kopper på 1 gang: Lav kaffe til både dig og din partner på samme tid.

Rengøring: Regelmæssig afkalkning af maskinen vil forlænge levetiden betydeligt. Kaffemaskinen har automatiske programmer til rengøring og afkalkning, hvilket gør arbejdet nemmere for dig. Sørg for at alle kopper kaffe kommer til at smage lækkert i mange år frem.

Aftagelig bryggeenhed: Bryggeenheden er utroligt nem at rengøre. Det eneste, du skal gøre, er at fjerne den fra maskinen og rense den med vand.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Kaffemaskine
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
DeLonghi Magnifica ECAM 22.110B
Supplier ID (article number)
ECAM22110B
Almenn nágreining
Weight (kg)
9
Width (cm)
43
Farve
Sort
Display
Nej
Tøkniskar nágreiningar
Túturin kann stillast
Ja
Reinsiforrit
Ja
Kontrollslag
Push buttons
Skúmgeneratorur
Ja
Innbygd kaffikvørn
Ja
Undanupphiting av koppi
Nej
Flytbarur vatnbeholdari
Ja
Sjálvstøðugt ílat til kaffi
Ja
Nøgd bønuílat (gramm)
200
Kapasitetur (ltr)
1.8
Tal av slíp innstillingum
13
Dysutrykk
15
Watt
1450
Operation
34297
EAN-koda
EAN-koda
8004399325050
Dømingar
0 Døming(ar)