Feilur OK

PHILIPS ONION CHEF CHOPPER

PHILIPS ONION CHEF CHOPPER
Vørunummar: HR2505

Availability: Á goymslu

Spar dig selv for besværet med at hakke løg, urter og andre ingredienser manuelt. OnionChef fra Philips klarer arbejdet for dig på et øjeblik og giver perfekte resultater.
  • ChopDrop-teknologi
  • Skålkapacitet: 1,1 liter
  • Automatisk valg af ydelse
Lýsing

Smálutir

Har du nogensinde set, når professionelle kokke tilbereder mad og ønsket, at du kunne arbejde med samme hurtighed og præcision, som er resultatet af flere års erfaring? Dette er nu muligt med denne Philips OnionChef.

ChopDrop-teknologi: Det unikt designede kammer og knivene arbejder på samme måde som en professionel kok. Løget holdes fast, indtil de skarpe knive er færdige med at hakke. Når stykkerne har nået deres optimale størrelse, falder de ned i skålen.

Knive i rustfrit stål: Philips OnionChef-hakkeren er udstyret med skarpe knive i rustfrit stål, som sikrer, at ingredienserne hakkes i fine skiver uden at blive most.

Alsidigt brug: OnionChef er ikke begrænset til at hakke løg. Den kan også hakke andre grøntsager, frugter, ost, urter, nødder, kogte æg og meget mere. Derfor vil denne smarte hakker spare din tid i køkkenet ved at tilberede alle ingredienserne. Ideelt til daglige måltider og appetizere som for eksempel salse eller tzatziki.

Nem betjening: Hakkeren har ingen knapper eller taster. Tryk blot ingrediensen ned, og hakningen begynder automatisk. OnionChef vil automatisk vælge den optimale ydelse, så du er sikret det ønsket resultat hver gang.

Inkluderet i pakken:
- Hakkekniv med grov hakning
- Hakkekniv med fin hakning
Philips 60 dages tilfredshedsgaranti: klik her og læs hvordan du gør og vilkår.

Nágreining

Additional Information

Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35091
Vørulýsing
Produkttype
35470
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Philips HR2505/90
Supplier ID (article number)
HR2505/90
Almenn nágreining
Weight (kg)
1
Width (cm)
14
Tøkniskar nágreiningar
Ílatið tekur (l)
1.1
Watt
500
EAN-koda
EAN-koda
8710103745365
Dømingar
0 Døming(ar)