Feilur OK

KITCHENAID DIAMOND BLENDER 550

KITCHENAID DIAMOND BLENDER 550
Vørunummar: 5KSB1585EOB

Availability: Á goymslu

Boost dit helbred med denne kraftfulde blender fra KitchenAid. Blenderen vil give dig et perfekt blendingsresultat og lader dig blende alt fra is til varm suppe. Dens sorte farve vil passe perfekt ind i ethvert køkken.
  • 500 W, 5 hastigheder
  • BPA-fri
  • Varmereistent
Lýsing

Smálutir

Få det bedste ud af dine råvarer med KitchenAid Diamond blenderen. Med en generøs kapacitet på 1,75 liter kan du lave lækre smoothies og forfriskende milkshakes til hele familien på en gang.

Kraft:Blend alle mulige ingredienser på en gang. Den kraftfulde motor har en effekt på 550 Watt og fem hastigheder. Knus is, nødder, grønsager og lav lækre smoothies, der vil booste dit helbred og din energi.

Pulse funktion:Vær sikker på at du blender ingredienserne til den perfekte konsistens. Med puls-funktionen får du den nødvendige kraft, du har brug for.

BPA-fri kande:Kanden er på 1,75 liter og lavet af BPA-frit plastik.

Langsom start:Ikke mere sprøjt fra blenderen og op på dine vægge. Med Soft Start funktionen starter blenderen langsomt op, så du undgår sprøjt.

Varme resistent:Lav lækre supper, sovser og pure. Kanden er varmeresistent og kan nemt håndtere ingredienser med forskellige temperaturer og lader dig lave alt fra hjemmelavet is til cremede supper.

Holdbar konstruktion: Den nederste del med motoren er fremstillet af udelukkende metal. Blenderen er derfor meget stabil og bygget til langvarig service.
Nágreining

Additional Information

Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35091
Vørulýsing
Produkttype
35477
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
KitchenAid 5KSB1585EOB
Supplier ID (article number)
5KSB1585EOB
Almenn nágreining
Weight (kg)
4
Width (cm)
23
Funkur
Bollatilfar
Plastik
Tal av íløtum
1
Tøkniskar nágreiningar
Turbo/Pulse Knøttur
Ja
Ferðainnstilling
5
Ílatið tekur (l)
1.75
Watt
550
Dømingar
0 Døming(ar)