Feilur OK

BT9810/15 BEARD TRIMMER

BT9810/15 BEARD TRIMMER
Vørunummar: 53148

Availability: Á goymslu

Hold dit skæg i perfekt form med hjælp fra Philips 9000 Prestige skægtrimmeren BT981015. Den har avanceret SteelPrecision teknologi, PowerAdapt Sensor og full body metalskær.
  • 120 minutters brugstid
  • SteelPrecision, PowerAdapt Sensor
  • Metalskær, vandtæt
Lýsing

Smálutir

Skab den skægstil du vil med Philips 9000 Prestige skægtrimmeren BT981015. Enheden sikrer præcis og ensartet trimning takket være SteelPrecision teknologien, og PowerAdapt Sensor takler selv de kraftigste hår. Trimmeren inkluderer en kam og et praktisk rejseetui.

SteelPrecision teknologi
Philips trimmeren har SteelPrecision teknologi, der består af en integreret metalkam og en stærk skærer. Takket være de slidstærke materialer bøjer skæresystemet ikke som en plastikkam ville. Den klarer presset og sikrer en præcis, ensartet trimning.

PowerAdapt Sensor
For at sikrer konstant kraft og ensartet trimning tjekker PowerAdapt Sensor hårenes tæthed 125 gange i sekundet og tilpasser motorens hastighed derefter.

Metalskær
Takket være den særlige geometri takler metalbladene selv de groveste hår uden at trække unødvendigt, så du får en præcis trimning. Og metalskærene er skarpe hele levetiden.

Længdeindstillinger
Vælg mellem 13 længdeindstillinger og find den, der passer dig bedst. Brug blot zoomhjulet og vælg den ønskede indstilling fra 0,4 til 10 mm.

Følger konturer
For præcis og behagelig trimning har enheden antifriktionsbelægning, og enheden følger din hud. Det sikrer at trimmeren er placeret i den rigtige vinkel, så du kan trimme alle områder af dit ansigt.

Ledningsfri
Takket være li-ion batteriet giver denne Philips trimmer op til 120 minutters brugstid efter 1 times opladning. Hvis du har travlt, kan du bruge 5-minutters hurtigopladningsfunktionen, der giver nok strøm til en trimning.

Batteriindikator
For mere praktisk brug har enheden en 3-niveau batteriindikator, så du kan se om trimmeren er opladet, om den oplader eller om den bør sluttes til strøm.

Vandtæt
Trimmeren er 100% vandtæt, så du kan gøre den ren under rindende vand. Åbn blot hovedet og rens.

Inkluderet i pakken
1x click-on kam til langt skæg
1x premium lagrings- og rejseetui

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)