Feilur OK

BRI921/00

BRI921/00
Vørunummar: 29695

Availability: Á goymslu

Hold din hud silkeblød med den lysbaserede Philips Lumea Advanced hårfjerner BRI92100, som gradvist vil formindske mængden af kropshår med IPL-teknologien og takket være det smarte tilbehør kan den også bruge på følsomme områder.


 

  • IPL lys
  • Integreret hudtonesensor
  • Kan benyttes i følsomme områder
Lýsing

Smálutir

Denne lysbaserede Philips Lumea Advanced hårfjerner BRI92100 vil blive din praktiske hjælper i kampen mod uønsket kropshår. Takket være dens IPL-teknologi og hudtonesensor kan du smertefrit fjerne kropshår fra din hud i op til 8 uger. Den har et præcist ansigtsmodul og kan derfor benyttes på mindre og mere følsomme kropsområder.

IPL-teknologi: Få behandling som var du i en professionel salon i dit eget hjem. Philips Lumea præsenterer højkvalitets lysbaseret teknologi som er tilpasset, så det er sikkert at bruge derhjemme.

Langvarig effekt: Philips Lumea IPL reducerer over 85% af al hårvækst efter kun 3 behandlinger. Gentag behandlingen hver 2-4 uger og nyd den silkebløde effekt det har på din hud og som vil vare i op til 8 uger.

Behandlingsområder: Brug din Philips Lumea til at fjerne hår fra ansigtet, benene, under armene, bikinilinjen og resten af din krop. Philips Lumea er sikker at bruge på alle dine kropsdele, da den bruger blide lyspulser.

Præcis ansigtsmodul: Brug det lille behandlingsvindue (2cm2) med et ekstra mildt filter til at fjerne hår fra dit ansigt og halsområdet.

Sensor for ekstra sikkerhed: Hudtonesensoren måler din huds tone. Hvis huden er for mørk, vil det pulserende lys stoppe automatisk. Dette beskytter din hud og gør det mere sikkert at benytte apparatet.

Hurtig & effektiv: Takket være det store behandlingsvindue (4cm2) vil Lumea Advanced lade dig behandle større kropsområder med hurtige og effektive resultater.

Slide & Flash: Pres knappen og glid din Philips Lumea hen over huden. Du vil få silkeblød hud på få minutter.

Philips Lumea IPL app: I denne gratis app til smartphone og tablet finder du tips om sikkerhed og effektiv hårfjernelse, samt hvordan du opnår de bedst mulige resultater med din apparat.

Mild behandling: Philips Lumea giver mild og sensitiv behandling. Du skal ikke bruge IPL på sår, i nærheden af piercinger eller tatoveringer. Brug den ikke hvis du har nogen form for lysallergi eller lider af lysfølsomhed. Udsæt ikke den behandlede hud for solskin lige efter en behandling. Vent 1-2 dage, da din hud er mere sårbar efter en behandling.

Inkluderet i pakken:
- Rengøringsbørste
- Øjenbrynskam
- Pen-trimmer
- Rengøringsklud
- Adapter 24 V / 1.500 mA
- Etui
- Brugervejledning

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)