Feilur OK

BRAUN TEXSTYLE 7 IRON

BRAUN TEXSTYLE 7 IRON
Vørunummar: TS725A

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

699
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Med dette kraftfulde dampstrygejern fra Barun vil strygningen blive en legende let og komfortabel rutine. Eloxal-strygesålen og det justerbare dampskud sikrer, at du kan komme igennem store tæjmængder med maksimal effektivitet og lethed.
  • 2400 Watt
  • Justerbar damp
  • Eloxal-strygesål
Lýsing

Smálutir

Braun TexStyle 7 dampstrygejern TS725A vil gør al strygning legende let, og levere førsteklasses resultater hver gang.

Eloxal-strygesål: Få strygningen klaret hurtigere end nogensinde. Den unikke Eloxal-strygesål løfter din strygning til nye højder, og lader dig stryge alle dine tekstiler med stor effektivitet, så de bliver flotte og fri for krøller.

Justerbart dampskud: Juster dampskuddet for at få optimal ydelse på forskellige typer stoffer. På denne måde får tøjet perfekt og skånsom behandling, og du får fejlfrie resultater.

Præcisionstip: Slip for at kæmpe med områder, der er svære at nå, som for eksempel omkring knapper, kraver og lommen. Den trevinklet præcisionstip lader dig nå alle de svære områder og få perfekte strygeresultater som resultat.

Automatisk sluk: Strygejernet vil automatisk slukke, når det har stået 8 minutter i vertikal position eller i 30 sekunder i horisontal position. Derfor kan du trygt anvende strygejernet.

Vandbeholder: Kapaciteten på vandbeholderen er på 400 ml, så du kan anvende strygejernet i lang tid, uden at skulle fylde vand på alt for ofte.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Dampstrygejern
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
Blå
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Braun TS725A
Supplier ID (article number)
TS725A
Almenn nágreining
Weight (kg)
1
Width (cm)
13
Tøkniskar nágreiningar
Effect (watt)
2400
Sløknar sjálvvirkandi
Ja
EAN-koda
EAN-koda
8021098270191
Dømingar
0 Døming(ar)