Feilur OK

BRAUN SERIES 8 SHAVER 8390CC

BRAUN SERIES 8 SHAVER 8390CC
Vørunummar: 47926

Availability: Á goymslu

Braun Series 8 barbermaskinen 8390CC giver en tæt barbering uden at irritere din hud. Barbermaskinen løfter og skærer fladtliggende hår på én gang, så du altid får en god, tæt barbering
  • 60 min. brugstid, Wet&Dry-funktion
  • Sonic-teknologi
  • Clean&Charge-stand inkluderet
Lýsing

Smálutir

Få en tæt og behagelig barbering med Braun Series 8 barbermaskinen 8390CC. Barbermaskinen fungerer både på fugtig og tør hud, og er udstyret med Sonic-teknologi, Pro-skærm, hvor du kan se barbermaskinens ydelse, samt et kraftfuldt Li-ion-batteri med op til 60 minutters trådløs brug. Barbermaskinen er vandtæt og vaskbar, så du også kan bruge den i badet.

Sonic-teknologi: Slip for irriteret hud. Den avancerede Sonic-teknologi løfter og skærer fladtliggende hår på én gang, så du får en tæt og behagelig barbering.

Genopladeligt batteri: Barbermaskinen er udstyret med et kraftigt Li-ion-batteri med strøm til op til 60 minutters trådløs brug efter 1 times opladning.

Wet&Dry-funktion: Med Wet&Dry-funktionen kan du sagtens bruge barbermaskinen sammen med shower-gel eller barberskum, mens du er i bad, og bagefter kan du rense den med vand – barbermaskinen er 100% vandtæt.

Clean&Charge Station: Med barbermaskinen følger en rensestand. Clean&Charge-standen vedligeholder din barbermaskine med et tryk på en knap, så den altid er så god som ny. Barbermaskinen kan også rengøres under rindende vand.

Inkluderet i pakken:
- Barbermaskine
- Clean&Charge-stand
- 1x rensekassette
- Ledning
- Rejseetui
- Brugsvejledning

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)