Feilur OK

BRAUN MULTIGROOMER MGK5260

BRAUN MULTIGROOMER MGK5260
Vørunummar: 151540

Availability: Á goymslu

Tag vare på dit hår og skæg og få et fedt look med denne Serie 5 8-i-1 Braun multigroomer MGK5260. Enheden følges af langtidsholdbare skarpe skær, og leverer op til 100 minutters brugstid uden ledning.

  • 8-i-1 grooming
  • 100 minutters brugstid
  • Langtidsholdbare skarpe skær
Lýsing

Smálutir

Med denne Serie 5 8-i-1 Braun multigroomer MGK5245 kan du let holde et velplejet look, så du ikke behøver flere forskellige trimmere og andre enheder for at pleje hår og skæg. Enheden leverer 100 minutters brugstid uden ledning i et slankt og lækkert design, som følges af langtidsholdbare skarpe skær.

8-i-1 pleje: Med denne multigroomer er det ingen sag at se velplejet ud til sommerens fester og strandture. Enheden inkluderer en skægtrimmer, en hårtrimmer samt mindre trimmerhoveder til næse og ører, en detaljetrimmer, en justerbar kam og endelig en Gillette Fusion5 ProGlide-skraber, så du kan finpudse detaljer.

AutoSensing-motor: Enheden er udstyret med en AutoSensing-motor, som kan klare både tykt og tyndt skæg.

Længdeindstillinger: Du kan sætte dit skæg og hår præcis, som du vil takket være den inkluderede kam med 13 forskellige længdeindstillinger mellem 0,5 og 21 mm.

Skær: Enheden er udstyret med langtidsholdbare skarpe skær, så du er sikker på, at trimmeren ikke pludselig hænger fast i dit hår eller skæg.

Genopladelig: Enheden leverer op til 100 minutters brugstid uden ledning, så du har masser af tid til at pleje og sætte dit hår og skæg. Når den løber tør for strøm, kan du let genoplade den. NiMH-batteriet lader helt op og er klar på 1 time.

Inkluderet i pakken:
- 1x Skæg- og hårtrimmer
- Øre- og næsetrimmer
- 1x Detaljetrimmer
- 1x 4 kamme
- 1x Gillette skraber
- 1x Smart plug-oplader

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)