Feilur OK

BPF-1200B Power fuel black

BPF-1200B Power fuel black
Vørunummar: 15321

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

2.199
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)

Tilbered en lækker smoothie, en forfriskende ice tea eller lækker sauce takket være Wilfa Powerfuel blenderen BPF-1200B, der har moderne design, en stærk motor, intuitiv drift og praktisk tilbehør. En stav med termometer er inkluderet.


 

  • 1.200 W, 1,5 l, 22.000 rpm
  • Stav med termometer inkl.
  • 10 års motorgaranti
Lýsing

Smálutir

Wilfa Powerfuel blenderen BPF-1200B bringer kulinarisk frihed ind i dit køkken. Tilbered lækre retter, drinks eller saucer takket være den kraftfulde ProGrade motor og den slidstærke 1,5 l Tritan-beholder. Motoren er omfattet af 10 års garanti, så du kan være sikker på, at enheden følger dig i lang tid.

ProGrade motor
De fleste blender-motorer kan kun køre op til 3 minutter, før motoren overopheder. Men denne blender er udstyret med en kraftfuld 1.200 W ProGrade motor, der gør at blenderen kan køre op til 10 minutter uden at overophede. Motoren er omfattet af 10 års garanti, så du kan stole på den i lang tid.

Effektiv blending
Selv med en stor mængde ingredienser i blenderen kan den blende mad med op til 22.000 omdrejninger/minut. Så dine retter kan altid have den rette tekstur.

Tritan beholder
Blend alt fra dampende varme supper og saucer til forfriskende iced drinks og smoothies. Den store 1,5 liter BPA-fri Tritan-beholder kan klare temperaturer på op til 100 grader, og den er varme- og brudresistent.

Indstillinger
Enheden har trinløs hastighedskontrol, pulsfunktion og 3 forindstillede programmer - smoothie, grøntsagsdrink og et suppeprogram.

Knive
Knivene i rustfrit stål kan let knuse is eller klare andre, hårdere indgredienser.

Låg
Låget har en praktisk åbning, så du kan kælde mad eller væsker i blenderen, mens den er i gang.

Ideel temperatur
Takket være staven med termometer, der følger med i pakken, kan du sikre at dine drinks, smoothies eller supper har den perfekte temperatur.

Inkluderet i pakken
- Beholder
- Knive
- Stav med termometer
- Brugsvejledning

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
7044876039835
Dømingar
0 Døming(ar)