Feilur OK

BOSE HP 700 GREY/RGOLD + CHARGING CASE

BOSE HP 700 GREY/RGOLD + CHARGING CASE
Vørunummar: 150359

Availability: Á goymslu

De trådløse Bose Headphones 700 around-ear hovedtelefoner repræsenterer fremtidens lydoplevelse. Få stemmeassistentkommunikation, 4-mikrofonsystem og justerbar støjreducering, så du altid er forbundet, også når du lytter til musik.

  • Bose AR, justerbar ANC
  • 20 timers trådløs brug
  • Opladeretui med 2x genopladninger
Lýsing

Smálutir

De trådløse Bose Noise Cancelling Headphones 700 around-ear hovedtelefoner handler ikke kun om superb kvalitetslyd, men også om at være trådløst forbundet til den digitale verden, mens du er tilstede i verden omkring dig, så du kan leve et håndfrit liv.

Bose AR
Bose AR er den første af sin slags - en augmented reality-platform, der hjælper dig med at holde forbindelsen til den digitale verden og være til stede i den fysiske verden på samme tid. Bose AR kombinerer fordelene ved bærbare lydprodukter, mobile enheder og integrerede apps og åbner op for nye måder at rejse, træne, lære, lege og meget mere.

Juster lyden omkring dig
Bose Headphones 700 har 11 forskellige støjreducerende indstillinger, som giver dig fuldkontrol over lyden omkring dig. Du bestemmer hvor meget lyd der lukkes ind, så du kan tilpasse mængden af støj i forhold til miljøet omkring dig. Begræns støjen på steder med meget larm eller reducer støjreduktionen til det punkt, hvor du hører verden, som om du slet ikke havde støjreducerende hovedtelefoner på.

Bliv hørt med 4-mikrofonsystemet
Tag imod opkald eller kommuniker med Alexa eller Google Assistant, også selvom du står på en larmende gade eller på toget. Bose Headphones 700 tilbyder et uovertruffet system med 4 mikrofoner, som optager og isolerer din stemme, mens støj omkring dig reduceres. Der leveres krystalklar tale til stemmeassistenten eller personen i den anden ende, uden at I misforstår hinanden.

Stemmeassistenter
Med håndfri adgang til dine smartenheder giver Bose Noise Cancelling Headphones 700 dig chancen for at brug din stemme til at betjene din musik, modtage SMS’er, håndtere dine daglige gøremål og modtage svar fra Google Assistant eller Amazon Alexa.

Batterilevetid
Bose Noise Cancelling Headphones 700 giver dig 20 timers trådløs lyd, så du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for batteri lige med det samme. On opladning tager kun 2,5 time og hvis du glemmer at oplade dem, kan du altid benytte lydkablet, så musikken ikke behøver at stoppe.

Opladeretui medfølger
Det medfølgende etui beskytter ikke kun dine hovedtelefoner, men kan også oplade dem, så du ikke løber tør for strøm når du er på farten. Opladeretuiet leverer op til 2 ekstra opladninger, hvilket giver dig hele 60 timers forrygende brug, uden behovet for at skulle tilslutte dem til en stikkontakt.

Inkluderet i pakken:
- Bose Noise Cancelling Headphones 700
- Lydkabel (2,5 mm til 3,5mm)
- USB-C til USB-A opladerkabel
- Beskyttende opladeretui med hård skal

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)