Feilur OK

BOSE SOUNDLINK MICRO ORANGE

BOSE SOUNDLINK MICRO ORANGE
Vørunummar: SLMICROOR

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

1.199
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bose SoundLink Micro trådløs højtaler ser lille ud, men har en enorm lyd. Tag den med dig på eventyr og skab forbindelse via Bluetooth og nyd kraftfuld Bose lyd.
  • Trådløs højtaler
  • Bluetooth forbindelse
  • IPX7 vandtæt
Lýsing

Smálutir

Er du klar til eventyr? Det er den trådløse Bose SoundLink Micro højtaler. Tag den kompakte højtaler med dig i bjergene, til stranden eller i skoven og nyd kraftfuld musik, der vil holde dig godt med selskab. Bose teknologi genskaber høj og klar musik, der lyder fantastisk udendørs. Fæstn den til din rygsæk, køletaste eller en cykel og afsted med dig. Den lille SoundLink Micro er i et robust og vandtæt design, så den kan modstå selv hårdhændet behandling. Udover at lytte til musik så kan Micro højtaleren også bruges til håndsfrie telefonopkald.

Trådløs Bluetooth streaming: Takket være indbygget Bluetooth teknologi kan du trådløst forbinde højtaleren til din smartphone, tablet eller anden Bluetooth enhed.

Kompakt design: Fuld, naturlig lyd i din håndflade. Grib højtaleren, kom afsted og nyd musik stort set overalt.

Bose Connect app: Styr nemt din Micro højtaler fra din smartenhed via Bluetooth. Lås op for funktioner og få adgang til fremtidige opdateringer. Appen er kompatibel med de fleste Apple og Android enheder, og den virker sågar med Amazon EchoDot for håndsfri stemmekontrol.

Vandtæt: Frygt ikke for at tage din Bose højtaler med på tur. Den trådløse højtaler er vandtæt og vil fortsætte med at spille musik, selv om den er våd. SoundLink Micro lever op til IPX7 standarder, så selv hvis det begynder at regne, eller du taber højtaleren i poolen, så vil SoundLink fortsætte med at spille.

Party mode: Skab e endnu bedre og elektrisk lydatmosfære og tilføj ekstra kraft til dit lydsystem. Forbind to højtalere via Bluetooth for et endnu højere lydoutput og en massiv stereolyd i topkvalitet.

Lang batterilevetid: Indbygget litium-ion batteri giver op til seks timers brugstid på en opladning.

Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Bose SLMICROOR
Supplier ID (article number)
SLMICROOR
Produkttype
Bærbar højttaler
Ritbúnaður
App tøkar
Ja
Software mál
Bose Connect
DVD/Bly-ray spælari
USB innput
Ja
Flytførir spælarar
Miðal spælitíð við nýggjum/løddum battaríum
6
Orka, nýtsla og streymur
Battarí livitíð
Ja
Snið og litur
Farve
Sort
Ljóð
Ljóð skipan
Mono
EAN-koda
EAN-koda
17817771306
Dømingar
0 Døming(ar)