Feilur OK

Bosch Readyy'y Lithium

Bosch Readyy'y Lithium
Vørunummar: BBHL21840

Availability: Á goymslu

Med den trådløse 2-i-1 Bosch Readyy'y støvsuger BBHL21840 kan du nyde følelsen af fri bevægelighed, mens du støvsuger gulvene i dit hjem.
  • 2-i-1 støvsuger
  • 40 minutters brugstid
  • PowerBrush, fleksibelt mundstykke
Lýsing

Smálutir

Kraftig, effektiv og utrolig elegant - det er den trådløse, fritstående Bosch Readyy'y støvsuger BBHL21840 med et fleksibelt mundstykke, der gør det muligt at støvsuge steder der ellers er vanskelige at nå.

2-i-1: Nyd fleksibilitet og frihed i din rengøringsrutine takket være støvsugerens 2-i-1-funktion. Håndholdt og stangstøvsuger i et enkelt apparat gør rengøringen mere bekvem.

PowerBrush: Den motoriserede PowerBrush og et effektivt luftstyringssystem rengør dine gulve og overflader med synlige resultater. Støvsugerens mundstykke fanger ubesværet både fint støv og større snavspartikler.

Trådløs: Du skal ikke bekymre dig om at snuble over ledningen eller være for langt væk fra nærmeste stikkontakt. Den trådløse støvsuger sørger for, at du kommer rundt i hvert hjørne af dit hjem uden at skulle tænke på ledninger og kabler.

Li-Ion batteri: Et langvarigt Li-ion batteri sikrer høj ydeevne og effektiv sugning i op til 40 minutter pr. opladning. Opladningen tager normalt mellem 4 og 5 timer.

Letvægt: Apparatet har til formål at sikre den mest ubesværede og fornøjelige oplevelse. Enheden er derfor let og nem at bære - dens 2,2 kilo vil føles som ingenting.

Maksimal fleksibilitet: Rengøring af gulvet under og omkring møbler er nogle gange bøvlet. Derfor har apparatet en ekstremt fleksibel sammensætning ved mundstykket, der gør det muligt at nå svære steder, korridorer eller stuer med sofa og sofabord.

Nem opbevaring: Uanset om du vil sætte støvsugerenfra dig under rengøringen eller opbevare den, efter rengøringen er overstået, kan apparatet stå uden støtte. Desuden optager støvsugeren et minimum af plads.
Nágreining

Additional Information

Almenn nágreining
Kapasitetur dustílat (l)
0.4
Voltage (volt)
18
Batteritype
Lithium-ion
Rørið kann stillast í hædd
Nej
Indikator for skift af støvbeholder
Ja
Selvstående funktion
Ja
Farve
35091
Weight (kg)
2
Width (cm)
27
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Bosch BBHL21840
Supplier ID (article number)
BBHL21840
Vørulýsing
Produkttype
Ledningsfri støvsuger
Tøkniskar nágreiningar
Løðingartíð í tímum
4–5
Nýtslutíð fult lødd (minuttir)
40
Handtak
Ja
Funkur
Vísari, ið vísir nær filtur skal skiftast
Nej
EAN-koda
EAN-koda
4242002992822
Dømingar
0 Døming(ar)