Feilur OK

Bosch ProSilence vacuumcleaner

Bosch ProSilence vacuumcleaner
Vørunummar: 185581

Availability: Á goymslu

Denne Bosch Serie 6 ProSilence støvsuger BGL6SIL2 sikrer, at dit hus forbliver perfekt rent og hygiejnisk. Den har et lavt støjniveau og leveres med vaskbart HEPA13-filter, 4 l støvsugerpose og 12 m arbejdsområde.
  • Rækkevidde: 12 m
  • SilenceSound-system
  • 4 l støvsugerpose, HEPA13-filter
Lýsing

Smálutir

Hold dit hus rent og hygiejnisk ved hjælp af Denne Bosch Serie 6 ProSilence støvsuger BGL6SIL2. Støvsugeren er designet til lydsvag ydelse og har et støjniveau på 66 dB og vil bestemt ikke forstyrre resten af din familie eller naboer med ubehagelig støj. Det har et stort 12 m arbejdsområde, SilenceSound-system og HEPA13-filter til hygiejnisk og rent miljø. For mere bekvem anvendelse er den udstyret med fjernbetjening og flere typer tilbehør.

SilenceSound-system
Støvsug til rytmen i dine yndlingssange takket være SilenceSound-systemet og nyd stille og konstant rengøringsydelse, denne støvsuger kan tilbyde.

Fjernbetjening
Juster sugeeffekten og opnå enestående rengøringsydelse på enhver gulvtype takket være fjernbetjeningen, som er placeret på håndtaget.

Vaskbart HEPA13-filter
Støvsugeren er udstyret med et vaskbart HEPA13 udstødningsfilter, der gør dit hjem mere hygiejnisk og mere sikkert sted. Det fjerner små bakterier og støvpartikler, så du kan nyde frisk luft i dit hjem.

Rækkevidde
Støvsugeren har en rimelig vækkevidde på 12 m, hvilket betyder, at du kan rengøre større værelser på én gang uden at skulle kigge efter et andet stik.

Støvsugerpose
Støvsugeren bruger en støvsugerpose med en kapacitet på 4 l, som kan holde i lang tid uden at blive skiftet. Når støvposen nærmer sig sin fulde kapacitet, vil et praktisk indikatorlys give dig besked.

Inkluderet i pakken:
Mundstykker:
- Hjørnedyse
- Møbeldyse
- Universal dyse
- Hårdtgulvsdyse

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)