Feilur OK

BOSCH OVEN COMPACT W/STEAM HOT

FYRR 10999
BOSCH OVEN COMPACT W/STEAM HOT
Vørunummar: CSG656BS1

Availability: Á goymslu

Denne kompakte ovn fra Bosch kombinerer traditionel varme og damp. Ovnen vil tilberede sunde og nærende måltider på den mest optimale måde.
  • Ovnvolumen: 47 liter
  • Stort TFT-display
  • Dampfunktion
Lýsing

Smálutir

Denne kompakte Bosch CSG656BS1 ovn er et moderne apparat, der kombinerer funktionerne fra en traditionel ovn med damp. Dette vil lade dig tilberede enhver ret med selvtillid.

Funktioner: Vælg mellem 12 ovnfunktioner, inklusiv traditionel top- og bundvarme, 4D varmluft, varmluft grill, pizzafunktion, damp samt keep warm-funktionen. LED-lyset giver et godt overblik i ovnen.

4D varmluft: Den varme luftcirkulation i ovnen resulterer i jævnt tilberedt og smagfuldt kød, lækre kager og meget mere. Accelerationseffekten gør madlavningen hurtigere. Perfekt til en travl livsstil.

Dampmadlavning: Dampmadlavning optimerer dine muligheder for at få smagfulde og sunde retter. Dampkogt kød og grøntsager vil blive fulde af smag og næringstoffer. Brug damp sammen med varmluft for at få retter, der er tilberedt jævnt og saftigt indeni, og sprødt udenpå.

EcoClean emaljeret: Væggen i ovnen har en unik EcoClean overflade, der oxiderer fedt og snavs. Dette gør rengøringen til en leg.

TFT-display: Det store TFT-display med farver bidrager til et moderne look og praktisk brug. Vælg dine foretrukne indstillinger fra den intuitive menu. Appetitlige billeder vil give dig inspiration.

Sikkerhed: Ovnen har børnelås på døråbningen for at sikre mod uheld.

SoftClose: Denne Bosch-ovn har kvalitet i alle detaljer. Den rolige åbning og lukning af ovndøren giver en komfortabel oplevelse med ovnen.
Nágreining

Additional Information

Programm og funkur
Krisp/Pizza funku
Ja
Dampkóking
Ja
Heit luft
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Energimærke
A+
Orkunýtsla vanligt
0.73
Orkunýtsla heit luft
0.61
Tekur íalt (l)
47
Almenn nágreining
Hongsling av hurð
Ned
Height (cm) character string
45.5
Weight (kg)
34
Farve
Stål
Width (cm)
60
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Bosch CSG656BS1
Supplier ID (article number)
CSG656BS1
Annað
Nisju innbyggingarkrøv (HxB)
45x56
Vørulýsing
Produkttype
Dampovn
Tryggleiki
Barnatryggjað
Ja
Orkumerki
Orkumerki - BOSCH OVEN COMPACT W/STEAM HOT
Dømingar
0 Døming(ar)