Feilur OK

BOSCH HOB INDUCTION FLEX 82CM

BOSCH HOB INDUCTION FLEX 82CM
Vørunummar: PXY875DE3E

Availability: Á goymslu

Induktionskogeplade fra Bosch med PerfectBoil og PerfectFry sensorer samt FlexInduction-zone, der kan udvides. Er du klar til at tage din madlavning til nye højder?
  • 82 cm induktionskogeplade
  • Flexinduktion zone
  • PerfectBoil&PerfectFry-sensorer
Lýsing

Smálutir

Få de bedste madlavningsresultater med Bosch induktionskogepladen PXY875DE3E og lav mad med simplicitet.

Induktionsmadlavning: Induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer. Varmen genereres kun i bunden af gryden, mens overfladen på en induktionskogeplade holder sig kølig og sikker at berøre under madlavningen. Dette reducerer også varmetab og gør madlavningen mere energieffektiv.

DirectSelect: Vælg din foretrukne indstilling med den smarte slider. Find hurtig den ønsket ydelse mellem de 17 valgmuligheder.

Automatisk genkendelse af gryder: Når en gryde placeres på induktionsoverfladen vil diameteren automatisk blive genkendt og kogezonen tilpasses herefter. Nemmere bliver det ikke.

PerfectFry-sensor: Denne smarte sensor har fem temperaturindstillinger, så du får fuld kontrol over stegningen af steaks og lignende retter.

PerfectBoil-sensor: Denne sensor sikrer en jævn varme i gryden, så maden tilberedes uden at blive brændt eller overkogt.

PowerBooster: Tilbered din mad på en mere effektiv måde. Med PowerBooster-funktionen får du øjeblikkelig ydelse, som sikrer hurtigere opvarmning.

MoveMode med 3 niveauer: Hav fuld kontrol over ydelse på den fleksible zone. Når gryden flyttes vil den intelligente sensor justere ydelsen, så du er sikret optimal temperatur til enhver tid.

Udvidet zone til flexinduktion: Udvid kogezonen og skab mere plads til dit kogeudstyr.

Timer: Hver zone har en timer, så automatisk slukker zonen, når den valgte tidsperiode er overstået.

Børnelås: Sikkerhed kommer først. Derfor er denne induktionskogeplade udstyret med en børnelås, der ved aktivering vil forhindre, at dine børn ved et tilfælde tænder kogepladen eller skifter indstillinger.
Viskebeskyttelse: Lås kontrolpanelet i 20 sekunder og du kan trygt fjerne spild. Funktionen sikrer hermed nem rengøring og forhindrer, at du ikke mister de valgte indstillinger, når du rengør overfladen.

Kogeudstyr: Madlavning med induktion kræver, at dine gryder og kasseroller har en bund, der er fremstillet af ferromagnetisk metal, som for eksempel rustfrit stål. Du kan nemt se, om dit kogeudstyr passer til induktion. Placér blot en almindelig magnet i bunden af kasserollen - bliver den siddende, passer køkkenredskabet til en induktionskogeplade.
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Aftasta vinstra pláta (watt/mm)
200-230/2.2
Aftasta høgra pláta (watt/mm)
200-230/2.2
Vinstra pláta framman (watt/mm)
200-230/2.2
Høgra pláta framman (watt/mm)
200-230/2.2
Samlað effekt (watt)
7,500
Komfýrsplátufunkur
Flexi øki
Ja
Møguleiki at víðka um øki
2
Almenn nágreining
Ísetingarvídd (cm)
80
Nisju krøv (HxBxD)
51x75-78x49
Height (cm) character string
51
Ramma
Stål
Weight (kg)
17
Farve
Sort
Width (cm)
82
Modellýsing
Mobel slag innbygt í komfýr
Induktion
Model name (Brand+Supplier ID)
Bosch PXY875DE3E
Supplier ID (article number)
PXY875DE3E
Vørulýsing
Produkttype
Kogeplade
Funkur
Timari
Ja
Tryggleiki
Barnatrygdfunkur
Ja
EAN-koda
EAN-koda
4242002939216
Dømingar
0 Døming(ar)