Feilur OK

BOSCH HOB INDUCTION 80CM COMBI

BOSCH HOB INDUCTION 80CM COMBI
Vørunummar: PVS851FB1E

Availability: Á goymslu

Brug professionelt udstyr til madlavningen med denne induktionskogeplade fra Bosch. Lav lækre retter på en enkel måde.
  • 80 cm induktionskogeplade
  • CombiZone
  • MoveMode med 2 niveauer
Lýsing

Smálutir

Induktionskogepladen fra Bosch har moderne teknologi, som sikrer en effektiv og komfortabel oplevelse i køkkenet.

Induktionsmadlavning: Induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer. Varmen genereres kun i bunden af gryden, mens overfladen på en induktionskogeplade holder sig kølig og sikker at berøre under madlavningen. Dette reducerer også varmetab og gør madlavningen mere energieffektiv.

QuickStart: Kogepladen genkender automatisk den kogezone, som gryden er placeret i, så du kan begynde at lave mad på få sekunder. Takket være det keramiske HighSpeed-glas vil induktionskogepladen hurtigt varme gryder og pander.

CombiZone: Brofunktionen forbinder to kogezoner til én stor, som giver dig mulighed for at bruge forskelligt kogeudstyr i samme zone.

DirectSelect: Vælg din foretrukne indstilling med den smarte slider. Find hurtig den ønsket ydelse mellem de 17 valgmuligheder.

Børnelås: Sikkerhed kommer først. Specielt med børn i hjemmet. Derfor er denne induktionskogeplade udstyret med en børnelås, der ved aktivering vil forhindre, at børn ved et tilfælde tænder kogepladen eller skifter indstillinger.

PowerBoost: I en travl hverdag vil du sætte pris på at kunne tilberede din mad på en mere effektiv måde. Med PowerBoost-funktionen får du øjeblikkelig ydelse, som sikrer hurtigere opvarmning.

ReStart-funktion: Hold Start-knappen nede i fire sekunder og induktionskogepladen vil automatisk huske sidste valgte indstillinger. En tidsbesparende løsningen, hvis du skal have samme type mad dagen efter, du sidst lavede den.

Display: Takket være det indbygget display kan du se energiforbruget, når du er færdig med madlavningen.

Nem rengøring: Hold dit madlavningsområde rent i alle trin af madlavningsprocessen og eliminér alt spild med det samme. Du kan nemt tørre overfladen ren, når gryden er flyttet.

Kogeudstyr: Madlavning med induktion kræver, at dine gryder og kasseroller har en bund, der er fremstillet af ferromagnetisk metal, som for eksempel rustfrit stål. Du kan nemt se, om dit kogeudstyr passer til induktion. Placér blot en almindelig magnet i bunden af kasserollen - bliver den siddende, passer køkkenredskabet til en induktionskogeplade.
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Aftasta vinstra pláta (watt/mm)
210/2.2
Aftasta høgra pláta (watt/mm)
280/2.6
Vinstra pláta framman (watt/mm)
210/2.2
Høgra pláta framman (watt/mm)
145/2.4
Samlað effekt (watt)
7,400
Komfýrsplátufunkur
Møguleiki at víðka um øki
1
Almenn nágreining
Ísetingarvídd (cm)
80
Nisju krøv (HxBxD)
51x802x522
Height (cm) character string
51
Ramma
Facetslebet
Weight (kg)
15
Farve
Sort
Width (cm)
80
Modellýsing
Mobel slag innbygt í komfýr
Induktion
Model name (Brand+Supplier ID)
Bosch PVS851FB1E
Supplier ID (article number)
PVS851FB1E
Vørulýsing
Produkttype
Kogeplade
Funkur
Timari
Ja
Tryggleiki
Barnatrygdfunkur
Ja
EAN-koda
EAN-koda
4242002848587
Dømingar
0 Døming(ar)