Feilur OK

Bosch GSN58AWEV freezer nf 70cm A++

FYRR 8999
Bosch GSN58AWEV freezer nf 70cm A++
Vørunummar: 140139

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

7.499
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bosch Serie 6 fryseren GSN58AWEV tilbyder en stor 365 liters kapacitet, der har masser af plads til dine frostvarer. Fryseren har f.eks. NoFrost, BigBox og VarioZone, der hjælper dig med at vedligeholde dine frostvarer.

  • Kapacitet: 365 l
  • NoFrost
  • BigBox, VarioZone
Lýsing

Smálutir

Opbevar dine frostvarer i Bosch Serie 6 fryseren GSN58AWEV. Den har en stor 365 liters kapacitet samt NoFrost, BigBox og VarioZone, der holder dine frostvarer friske i så lang tid som muligt.

Mål og vægt

Højde (cm) 191,00
Bredde (cm) 70,00
Dybde (cm) 78,00
Dybde inklusiv dør og håndtag (cm) 142,00
Vægt (kg) 92,85

Kapacitet, forbrug og strøm

Modelnavn Bosch GSN58AWEV
Energimærke A++
Energiforbrug kWh/år (EU) 304,00
Nettovolumen frys (liter) 365
Lydniveau (dB) 39
Antal stjerner (*) på fryser (EU) 4
Nettovolumen (liter) 365
Opbevaringstid ved strømafbrydelse (timer) 25,00
Frysekapacitet (kg/24 timer) 22,00Kapacitet: Fryseren tilbyder en generøs 365 liters kapacitet, der indeholder 5 plastikskuffer med transparent front. Du kan bruge BigBox til opbevaring af større frostvarer.

FreshSense: Dette intelligente sensorsystem holder en jævn og konstant temperatur for at opnå optimale opbevaringsforhold.

SuperFreeze: Hvis du har brug for at nedfryse større mængder, kan du aktivere SuperFreeze-funktionen. Fryseren vil sænke temperaturen for at fryse madvarerne hurtigere og derved bevare madvarernes næringsværdi. Efter et stykke tid vil temperaturen automatisk vende tilbage til de normale indstillinger.

NoFrost: NoFrost-teknologien forhindrer ophobning af rimfrost på dine frostvarer og fryservæggen, hvilket betyder mere opbevaringsplads, mindre vedligehold og et lavere strømforbrug.

VarioZone: Takket være VarioZone kan du justere fryserens indre layout, så du kan få plads til genstande med en usædvanlig form eller størrelse.

LED-lys: Fryserens indvendige LED-lys gør det nemmere at finde det du leder efter. Sammenlignet med standard lamper har LED-lys en meget længere levetid og er mere energibesparende.

Døralarm: Det akustiske signal vil advare dig om en stigning i fryserens indvendige temperatur. Dette er for at forhindre optøning af dine frostvarer.

Energimærke: Denne miljøvenlige fryser er strømbesparende og har energiklasse A++.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)