Feilur OK

BOSCH FOODPROCESSOR 1000W

FYRR 1999
BOSCH FOODPROCESSOR 1000W
Vørunummar: 23583

Availability: Á goymslu

Uanset om du vil blende smoothies, piske æg, rive grøntsager, ælte dej eller hakke urter klarer Bosch MultiTalent 8 foodprocessoren opgaven med den kraftfulde 1.000 W motor, masser af redskaber, trinløse hastighedsindstillinger og pulsfunktion.

  • Skålkapacitet: 3,9 liter
  • 1.000 W motor, AutoTool detektering
  • Multifunktionstilbehør
Lýsing

Smálutir

Gør madlavningen lettere med Bosch MultiTalent 8 foodprocessoren. Den er udstyret med en kraftfuld 1.000 W motor og en bred vifte af tilbehør, så du kan hakke, blende, rive, piske og mikse praktisk talt alle ingredienser.

Stor skålkapacitet
Med 3,9 liters skålkapacitet kan du tilberede store mængder dej eller andre blandinger samtidigt.

Inkluderede redskaber
Foodprocessoren har en universel hakkekniv, en vendbar skive til skiveskæring samt en skive til flænsning, så intensivt køkkenarbejde kan gøres lettere. Der er også en tritan-blendertilføjelse, så du kan lave lækre smoothies, samt en dejkrog og en pisk.

AutoTool-detektering
Foodprocessoren detekterer det tilføjede redskab og justerer automatisk dens hastighedsradius til tilføjelsens egenskaber.

Hastighedsindstillinger
Den trinløse hastighedskontrol giver dig fuld kontrol over foodprocessorens ydelse, og en automatisk pulsfunktion reducerer tiden, der skal bruges på at gøre jobbet færdigt.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)