Feilur OK

Beko EWTV9716XSPT 9 kg

Beko EWTV9716XSPT 9 kg
Vørunummar: 173776

Availability: Á goymslu

Slip af med vasketøjsbunken med denne Beko vaskemaskine EWTV9716XSPT, der kan klare en tøjvask på 9 kg, har centrifugering på 1.400 omdrejninger pr. minut, dampfunktion og HomeWhizz-app til smart fjernbetjening.

  • Kapacitet: 9 kg
  • 1.400 omdrejninger pr. minut
  • Dampfunktion, HomeWhizz app
Lýsing

Smálutir

Denne Beko vaskemaskine EWTV9716XSPT vil være pålidelig hjælp til din husstand takket være den kapaciteten på 9 kg og flere funktioner, så du kan vælge det rigtige program til din vask. Den frontbetjente vaskemaskine leveres med HomeWhizz-app til din smartphone, så du kan benytte dig af en enkel fjernbetjening.

9 kg kapacitet
Kapaciteten kommer hånd i hånd med stor fleksibilitet. For eksempel kan du vaske et par beklædningsgenstande hurtigt eller få bugt med hele den ugentlige tøjvask i én omgang. Ophobning af vasketøj efter helligdage, weekendture eller andre specielle begivenheder er ikke længere et problem.

Programmer
Vælg mellem et stort udvalg af programmer, herunder Bomuld, Eco, Xpress eller Syntetisk. Vaskemaskinen har også praktiske muligheder for skånsom vask af uld og andre sarte stoffer.

Dampfunktion
Denne funktion fjerner 99% af allergener ved at tilføje damp til rengøringsprocessen og efterlade dit tøj hygiejnisk rent.

Forsinket start
Benyt dig af forsinket start og juster vaskeprocessen, så den passer til din daglige rutine.

Tromle i rustfrit stål
En stor 64 liters tromle lavet af rustfrit stål inkluderer en selvrensende pumpe samt overløbssikring, så du kan være forvisset om, at du ikke får problemer med oversvømmelser.

Skærm
Kontroller den resterende tid og styr vaskemaskinen intuitivt med et smart display.

HomeWhiz-app
Kontroller alle dine Beko apparater, når du ikke er hjemme, med den brugervenlige HomeWhiz-app.

Placering
Ved at tilføje gummifødder kan du øge stabiliteten og reducere støj fra apparatet markant. Har du brug for at placere din tørretumbler oven på din vaskemaskine, kan du gøre dette ved hjælp af et stablingssæt. Dette giver dig mulighed for at udnytte pladsen i din bolig bedre. Bemærk, at både vaskemaskine og tørretumbler skal have de samme standardmål for at bruge stablingssættet. Husk at dobbelttjekke målene, inden du placerer en tørretumbler ovenpå vaskemaskinen.

Vedligeholdelse
Husk, at din vaskemaskine kræver regelmæssigt tromlerengøring. Det varme og fugtige miljø fremmer væksten af ​​skimmel, hvilket resulterer i muggen lugt, som ingen ønsker på deres tøj. Du kan desinficere tromlens inderside ved at køre et højtemperaturprogram (ideelt 85-90 grader) med en tom vaskemaskine. Brug et egnet rengøringsmiddel for at få den optimale rengøringseffekt.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)