Feilur OK

Beko EWTV8716XS2PT 8 kg

FYRR 4499
Beko EWTV8716XS2PT 8 kg
Vørunummar: 173916

Availability: Á goymslu

Gør din vasketøjsrutine effektiv med denne Beko vaskemaskine EWTV8716XS2PT. Den har en omdrejningshastighed på 1.400 omdrejninger/minut og en kapacitet på 8 kg. Den har desuden en praktisk skærm og kan betjenes via HomeWhiz-appen.
  • Kapacitet: 8 kg
  • 1.400 omdrejninger/minut
  • HomeWhiz-app, skærm
Lýsing

Smálutir

Det behøver ikke være slidsomt og irriterende at vaske tøj. Med denne Beko vaskemaskine EWTV8716XS2PT kan du vælge mellem en række programmer og styre det hele via HomeWhiz-appen. Maskinen fyldes forfra og er udstyret med en smart skærm, som giver information om resterende vasketid og vaskecyklussen.

8 kg kapacitet
Denne vaskemaskine kombinerer høj kapacitet med stor fleksibilitet. Vask få ting hurtigt eller klar let vasketøj for en hel uge på én gang. Takket være vaskemaskinens 8 kg kapacitet klarer den let dette samt ophobningen af vasketøj efter ferier eller forlængede besøg.

Programmer
Vælg mellem en lang række programmer, herunder bomuld, øko, Xpress eller syntetisk. Vaskemaskinen er desuden også udstyret med mulighed for skånsom vask af uld og andre følsomme stoftyper.

Forskudt start
Planlæg vaskecyklussen efter dit skema, så det passer sammen med dine behov.

Tromle i rustfrit stål
Den store 55 liter tromle i rustfrit stål er forsynet med en selvrensepumpe og spildbeskyttelse, så du ikke skal bekymre dig om vandskader.

HomeWhiz-app tilgængelig
Med den brugervenlige HomeWhiz-app kan du fjernstyre dien Bosch-enheder.

Placering
Ved at sætte gummifødder under vaskemaskinen kan du øge dens stabilitet samt reducere dens støjniveau. Hvis du vil placere en tørretumbler oven på vaskemaskinen, kan du bruge et stablingssæt. Dette optimerer pladsforbruget. Bemærk at vaskemaskinen og tørretumbleren skal have samme standardmål for at stablingen er forsvarlig. Dobbelttjek venligst målene før stabling.

Vedligeholdelse
Husk at tromlen i din vaskemaskine skal rengøres jævnligt. Varme og fugtige miljøer øger risikoen for skimmelsvamp, hvilket medfører en ubehagelig lugt, ingen ønsker i deres vasketøj. Du kan rengøre indersiden af tromlen ved at køre et højtemperaturprogram (ideelt set ved 85-90 grader), når vaskemaskinen er tom. Vælg det rigtige vaskemiddel for at øge effekten af rengøringen.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)