Feilur OK

Beauté Pacifique - Super 3 Boo

Beauté Pacifique - Super 3 Boo
Vørunummar: 88012

Availability: Á goymslu

Beauté Pacifique - Super 3 Booster 50 ml.
Beauté Pacifique Super3 Booster er en ekstra stærkt virkende anti-age "Booster". Super3 Booster indeholder tre effektive A-Vitamin typer, som gendanner tabt collagenstruktur i hele hudens tykkelse ved at stimulere produktionen af collagen og elastin.
  • 50 ml
  • anti-age "Booster".
  • Indeholder tre effektive A-Vitamin typer
Lýsing

Smálutir

Produktbeskrivelse

 

Beauté Pacifique Super3 Booster er en ekstra stærkt virkende anti-age "Booster".

Super3 Booster indeholder tre effektive A-Vitamin typer, som gendanner tabt collagenstruktur i hele hudens tykkelse ved at stimulere produktionen af collagen og elastin. Hudens struktur forstærkes og bliver mindre transparent. Den reparerer solens skadevirkninger og reducerer tydeligt rynker. Cremen er også effektiv til pleje af tynd hud f.eks. på håndryggen samt til tørre negle. Nedsætter hudens produktion af fedtstof og indeholder Propolis til behandling og forebyggelse af uren hud. også hos unge.

Påføres i et meget tyndt lag på afrenset hud hver anden aften i de første to uger. Hvis der opstår rødme, anvendes cremen først, når rødmen er forsvundet. Efter tilvænning anvendes cremen hver aften. Velegnet som det næste skridt ved siden af Crème Métamorphique, hvis man ønsker et produkt, der er endnu stærkere virkende på grund af det høje indhold af de tre effektive Vitamin A typer.

 

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er en dansk hudplejeserie, der virker effektivt på både aldersforandringer og solskader.

 

Firmaet Beauté Pacifique blev grundlagt af Flemming K. Christensen i 1997 på baggrund af mange års samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer om udvikling af diagnose-apparatur til kortlægning af hudens tilstand før og efter brug af lægemidler.

Produkterne er udviklet, så de anpriste virkninger både kan måles objektivt via ultralydscanning og ses i spejlet. Der er i dag næsten 50 produkter på hylderne, og ca. 35 medarbejdere til udvikling, salg og markedsføring.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)