Feilur OK

Beauté Pacifique - Lermaske

Beauté Pacifique - Lermaske
Vørunummar: 88001

Availability: Á goymslu

Beauté Pacifique - Dybderensende Lermaske 50 ml.
Beauté Pacifique MaSque Matité er en dybderensende lermaske som suger og frigør alt overskydende fedtstof fra hudens overflade. Til normal hud anvendes masken én gang om ugen efter afrensning.
  • 50 ml
  • Dybderensende lermaske
  • Til kombineret og fedtet hud
Lýsing

Smálutir

Produktbeskrivelse

 

Beauté Pacifique MaSque Matité er en dybderensende lermaske som suger og frigør alt overskydende fedtstof fra hudens overflade.

Til normal hud anvendes masken én gang om ugen efter afrensning. Til kombineret og fedtet hud anvendes masken 2-3 gange om ugen. Påføres i hele ansigtet, med undtagelse af øjenpartiet. Lad masken virke i ca. 10 min. eller indtil den føles helt tør og stram på huden. Fjernes derefter med lunkent vand og huden er silkeblød.

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er en dansk hudplejeserie, der virker effektivt på både aldersforandringer og solskader.

Firmaet Beauté Pacifique blev grundlagt af Flemming K. Christensen i 1997 på baggrund af mange års samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer om udvikling af diagnose-apparatur til kortlægning af hudens tilstand før og efter brug af lægemidler.

Produkterne er udviklet, så de anpriste virkninger både kan måles objektivt via ultralydscanning og ses i spejlet. Der er i dag næsten 50 produkter på hylderne, og ca. 35 medarbejdere til udvikling, salg og markedsføring.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)