Feilur OK

Beauté Pacifique - Fugtighedsc

Beauté Pacifique - Fugtighedsc
Vørunummar: 87980

Availability: Á goymslu

Beauté Pacifique - Fugtighedscreme til Alle Hudtyper 50 ml.
Beauté Pacifique Crème Soyeuse Hydratante er en fugtighedscreme til alle hudtyper. Det er en intens og langtidsvirkende fugtpleje, specielt udviklet til almindelig og kombineret hud. Påføres i et meget tyndt lag, der masséres blidt ind i huden.
  • 50 ml
  • Fugtighedscreme til alle hudtyper.
  • Efterlader huden blød og fugtet.
Lýsing

Smálutir

Produktbeskrivelse

 

Beauté Pacifique Crème Soyeuse Hydratante er en fugtighedscreme til alle hudtyper.

Det er en intens og langtidsvirkende fugtpleje, specielt udviklet til almindelig og kombineret hud. Påføres i et meget tyndt lag, der masséres blidt ind i huden. Tilfører huden masser af fugt og beskytter samtidigt mod skadelige UV-stråler. Påføres sidst for at sikre et optimeret, vandbindende lag i hudens over-flade. Efterlader huden blød og fugtet.

 

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er en dansk hudplejeserie, der virker effektivt på både aldersforandringer og solskader.

Firmaet Beauté Pacifique blev grundlagt af Flemming K. Christensen i 1997 på baggrund af mange års samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer om udvikling af diagnose-apparatur til kortlægning af hudens tilstand før og efter brug af lægemidler.

Produkterne er udviklet, så de anpriste virkninger både kan måles objektivt via ultralydscanning og ses i spejlet. Der er i dag næsten 50 produkter på hylderne, og ca. 35 medarbejdere til udvikling, salg og markedsføring.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)