Feilur OK

BABYLISS HAIRDRYER LE PRO DIGI

BABYLISS HAIRDRYER LE PRO DIGI
Vørunummar: BA6000E

Availability: Á goymslu

Denne BaByliss hårtørrer har en professionel BLDC motor, ledning med udtræk, så du får nem opbevaring. Ion-teknologien gør din hår skinnende og flot.
  • 2200 Watt BLDC motor
  • 2 varme-/2 hastighedsindstillinger
  • 2,7 meter ledning
Lýsing

Smálutir

BaByliss Le Pro Digital er en italiensk fremstillet hårtørrer med en professionel børsteløs motor og avanceret funktioner, der giver nem styling af dit hår.

BLDC motor: Den børsteløse digitale motor er mere effektiv og holdbar end traditionelle motorer. Hårtørreren har en levetid på op til 10.000 timer og er i stand til at generere lufthastighed på mere end 200 km/t.

Turbofunktion: Få optimal ydelse fra din hårtørrer. Turbofunktionen booster lufthastigheden med op til 17% og lufttrykket med op til 37%.

4.0 ion-generator: Få perfekt glat, krusefrit hår på rekordtid takket være den innovative ion-generator.

Letvægtsdesign: Til trods for den professionelle motor vejer denne hårtørrer kun 443 gram. Derfor vil den føles let i hånden og gør stylingen meget lettere.

Indstillinger: Vælg mellem 2 varme- og 2 hastighedsindstillinger eller koldluft for at tilføje det sidste finish til din frisure. Der er ingen høje temperaturindstillinger, hvilket sikrer dit hår mod at blive beskadiget.

Tilbehør: Der medfølger 3 stk tilbehør til BaByliss Le Pro Digital. Der er både en tynd 4 mm koncentrator og en 6 mm tynd koncentrator til at skabe flotte frisurer. Hvis du vil have fyld, kan du anvende den dybe diffuser.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
35495
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
BaByliss BA6000E
Supplier ID (article number)
BA6000E
Funkur
Tal av hita innstillingum
2
Almenn nágreining
Width (cm)
21
Weight (g)
652
Farve
35116
Tøkniskar nágreiningar
Longd á kápli (cm)
270
Tal av innstillingum
2
Watt
2200
Cold setting
Ja
Slag av motori (hárturkari)
DC
Ionic technology
Ja
Dømingar
0 Døming(ar)