Feilur OK

AS126E Perfect Finish

AS126E Perfect Finish
Vørunummar: 154072

Availability: Á goymslu

Overrask alle med en smuk frisure ved brug af denne BaByliss Paris varmtluft-styler BAAS126E. Styleren har 2 varmetrin samt koldluft-funktion, Ionisk krus-kontrol, 1.000 Watts effekt.

  • 1.000 Watt
  • 2 varmeindstillinger
  • Ionisk teknologi
Lýsing

Smálutir

Med denne BaByliss Paris varmtluft-styler BA BAAS126E behøver du ikke længere at besøge dyre hårsaloner, da du kan lave forskellige kreative frisurer hjemmefra. Styleren bruger ionteknologi til krusfri kontrol og er udstyret med udskiftelige børster, 2 varmeindstillinger og kan yde 1.000 Watt.

Strøm: Med en effekt på 1.000 Watt kan du tæmme det mest genstridige hår og lave nye kreative frisurer.

Indstillinger: Styleren har 2 varmeindstillinger, som passer til alle hårtyper og frisurer. Den har ydermere koldluftfunktion til brug for de finere detaljer.

Ionteknologi: Få ekstra fordel af ionteknologien, som afgiver plejende ioner, der styrer kruset hår og giver mere glans, mens du styler håret.

Udskifteligt tilbehør: Vælg den rette vedhæftning i henhold til den frisure, du vil opnå. Brug den 20 mm bløde børste til at løfte håret ved rødderne eller den 38 mm keramiske termiske børste, der tilføjer fylde og form og giver dit hår en dejlig og glat finish. Pakken inkluderer også et mundstykke til føntørring og et mundstykke til hårglatning.

Let at anvende: Letvægtsdesignet gøre denne styler til det perfekte valg til hverdagsbrug. Med en 2,2 meter lang drejeledning er styleren let at manøvrere.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)