Feilur OK

APPLE AIRPODS MAX BLUE

APPLE AIRPODS MAX BLUE
Vørunummar: 266124

Availability: Á goymslu

Få mere ud af din musik med disse Apple AirPods Max trådløse around-ear høretelefoner med høj lydkvalitet, førende aktiv støjreduktion (ANC), adaptiv EQ, rummelig lyd til film samt et slående design, der skiller dig ud fra mængden.

  • Aktiv støjreduktion
  • Rummelig lyd, Siri
  • 20 timers spilletid, smartcover
Lýsing

Smálutir

Genopdag din yndlingsmusik med disse Apple AirPods Max trådløse around-ear høretelefoner. De er forsynet med aktiv støjreduktion (ANC), så du kan nyde din musik i høj kvalitet med meget lav forvrængning, samt rummelig lyd, så du får en teateragtig lyd, når du ser film. Når du har brug for at komme i kontakt med din omverden, kan du tænde for den transparente tilstand, aktivere Siri med Digital Crown og foretage krystalklare opkald.

Aktiv støjreduktion
Slip for forstyrrelser, når du lytter til din yndlingsmusik. Disse høretelefoner er forsynet med 6 udadvendte mikrofoner, som opfanger lyd fra dine omgivelser og skaber en tilsvarende anti-støj, samt 2 indadvendte mikrofoner, som opfanger din stemme. Den adaptive EQ justerer musikkens frekvens for at skabe en konsistent og realistisk lydoplevelse i høj kvalitet. Når du har brug for at komme i kontakt med omverdenen, skal du bare trykke på en enkelt knap for at aktivere transparent tilstand.

Rummelig lyd
Få det bedste af det bedste, når du ser film eller serier med dine Apple høretelefoner. Med dynamisk head-tracking, indbygget gyroskop og accelerometer følger høretelefonerne dit hoveds bevægelse og tilpasser lyden, sådan så det kommer til at virke som om, at du er midt i handlingen.

Unikt design med høj komfort
Høretelefonerne bygger på de traditionelle og velkendte AirPods, men de tager også skridtet videre. De er forsynet med anodiserede ørekopper, som kan rotere uafhængigt af hinanden og balancere trykket, teleskopiske arme, så du kan justere dem, samt en ramme i rustfrit stål pakket ind i bløde materialer, som kombinerer slidstyrke, komfort og fleksibilitet. De er desuden forsynet med et elegant og moderne hovedbånd, som reducerer trykket på din hovedbund.

Digital Crown-betjening
Brug den præcise Digital Crown-betjening til at justere volumen, skifte nummer, modtage opkald og aktivere Siri.

Nem parring med og skift mellem enheder
Forbind dine AirPods til iPhone eller iPad ved bare at holde dem i nærheden af enheden og tappe ’Forbind’ på skærmen for at skifte nemt mellem enheder til musik og opkald.

Batteritid
AirPods Max leverer op til 20 timers batteritid i trådløs tilstand med aktiv støjreduktion og rummelig lyd. Hvis du er ved at løbe tør for strøm, kan du få 1½ times ekstra musik eller opkald med kun 5 minutters opladning. Høretelefonerne følges af et blødt og slankt smart-cover, som sætter batteriet i en ultra-strømbesparende tilstand.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)