Feilur OK

Air force 460 all-in-one

Air force 460 all-in-one
Vørunummar: 16192

Availability: Á goymslu

Gør let dit hjem rent med denne ledningsfri OBH Nordica Air Force 460 all-in-one støvsuger EO9282NO, der tilbyder 30 minutters ledningsfri brug, cyklonisk teknologi, LED-lys samt en ekstra dyse til kæledyrshår.

  • 3-i-1 enhed, 30 minutters brugstid
  • Cyklonisk teknologi
  • LED-lys, kælehårsdyse
Lýsing

Smálutir

Hold hjørnerne i dit hjem rene takket være den ledningsfri OBH Nordica Air Force 360 støvsuger EO9051NO, der let fjerner støv fra gulve og tæpper. Støvsugeren er udstyret med et praktisk LED-lys.

3-i-1 enhed
Brug enheden som en almindelig støvsuger eller forvandl den let til en håndstøvsuger, der kan hjælpe dig med at rengøre hvert hjørne af din sofa eller trapperne. Dette redskab er velegnet til at nå høje steder.

Motor
Den børsteløse 21,9 V motor i kombination med dysen, der præsterer 6.500 omdrejninger/minut, kan du let fjerne støv fra en række overflader.

Cyklonisk teknologi
Takket være den moderne, cykloniske teknologi oplever du intet tab af sugeevne, når du rengør forskellige overflader.

Genopladeligt batteri
Efter 3 timers opladning kan støvsugeren bruges ledningsfrit i op til 30 minutter og op til 20 minutter i turbotilstand.

Kæledyrsdyse
For mere effektiv rengøring af kæledyrshår er støvsugeren udstyret med en ekstra kæledyrsdyse. Ikke mere kattehår på sofaen!

LED-lys
For at være sikker på ikke at overse noget kan du tænde LED-lyset, der giver dig mulighed for at se pladsen bag eller under møbler og andre svært tilgængelige steder.

Inkluderet i pakken
- Kældedyrsdyse

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
3221614004797
Dømingar
0 Døming(ar)