Feilur OK

AEG L6FBM843I Wash 8KG 1400RPM

AEG L6FBM843I Wash 8KG 1400RPM
Vørunummar: 205625

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

3.399
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
AEG vaskemaskinen L6FBM843I plejer dit tøj og er energieffektiv. Den har 8 kg kapacitet, ProSense teknologi og en ProTex tromle for nænsom pleje.

  • Kapacitet: 8 kg
  • 1.400 omdrejninger/minut
  • ProSense teknologi, ProTex tromle
Lýsing

Smálutir

Beskytter af hverdagstøj
Kvalitetstøj er lavet til at blive brugt, men hverdagstøj skal plejes for at holdes ved lige. Uanset om du vasker én skjorte eller et fuldt læs vasketøj tilpasser denne AEG vaskemaskine cyklussen automatisk, hvilket reducerer sliddet ved at minimere mængden af tid, vand og energi der bruges til at gøre tøjet grundigt rent. Så tøjet holdes pænt, vask efter vask.

Pleje af tøj. Besparelse af vand og energi.
ProSense teknologien vejer automatisk hvert læs vasketøj for at give en tilpasset vaskecyklus. Sensorer tilpasser vasketiden præcist, så tøjet behandles optimalt. Dit vasketøj føles friskt og rent, og du sparer vand og energi.

Beskyttelse af dit tøj
Alle AEG maskiner har en nænsom ProTex tromle, specialdesignet til at passe på dit tøj. Nænsomme vandstråler løfter og beskytter dit tøj under vaskecyklussen. Tromlen har flere huller end standard maskiner, så den reducerer stræk af stoffet. På den måde fastholdes tøjets form og tekstur under spin-cyklusser.

Invertermotor for længere levetid
Invertermotoren i denne enhed drives uden børster og ved en lavere temperatur. Fordelen er at dette udvider motorens levetid, så den kan levere samme stille drift i længere tid.

Vælg det rigtige tidspunkt
Muligheden for udsat start giver dig friheden til at vaske når du vil, så du selv kan indstille starttidspunktet for din vaskemaskine.

Praktisk fyldning og tømning med ekstra stor lågeåbning
Den ekstra store lågeåbning i vaskemaskinen gør den lettere at fylde og tømme, selv når du vasker større ting som puder og sengetøj.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)