Feilur OK

Acer Nitro 5 15,6" NHQB2ED005

Acer Nitro 5 15,6" NHQB2ED005
Vørunummar: 1262978

Availability: Á goymslu

Den bærbare Acer Nitro 5 15,6" gaming-computer giver dig mulighed for at nyde spil med høj billedfrekvens på farten. Det flotte design med mørkerøde detaljer og sorte farver er stilfuldt og praktisk. Coolboost-teknologien holder temperaturen nede.

  • Intel® Core™ i5-10300H processor
  • Nvidia Geforce RTX 3060 grafik
  • 16 GB DDR4 RAM, 512 GB NVMe SSD
Lýsing

Smálutir

Bliv indfanget på en fængslende rejse gennem gamle grave i junglen eller kør race i eksotiske superbiler på berømte baner. Med Acer Nitro 5 15,6" gaming-computeren er der ingen kompromisser i din gamingoplevelse. Den klare og konstrastfulde Full HD IPS-skærm gør selv hverdagsbrug til en fornøjelse.

10. gen. kraft
Computeren har en kraftfuld 10. gen. Intel Core i5 quad-core processor, der let kan klare selv avancerede opgaver. Processoren har en solid basishastighed på 2,5 GHz og kan skifte til turbotilstand på op til 4,5 GHz for optimal ydelse. Den følges af 16 GB hurtige DDR4 RAM for smidig multitasking.

Next-gen grafik
Med Nvidia GeForce GTX 3060 er grænsen mellem stationær og bærbar gaming udvisket. Grafikkortet har 6 GB dedikerede RAM og bruger den avancerede Turing arkitektur, der er designet med fremtidige spil i tankerne. Den fejer tidligere generationer grafikkort af banen og leverer forbedret ydelse, højere billedfrekvens og bedre billedkvalitet med reduceret strømforbrug. Takket være den hardware-accelererede raytracing kan du nyde realistisk lys og refleksioner i dine spil som aldrig før.

Full HD 144 Hz skærm
15,6" IPS LED-skærmen sikrer krystalklar Full HD 1080p opløsning, så du kan nyde spil og HD-videoer fuldt ud. IPS-teknologien sikrer bredere betragtningsvinkler, klarere farver og dybere sorte toner. 144 Hz opdateringshastigheden gør dine gaming-sessioner til noget særligt.

SSD-lagring
Den lynhurtige 512 GB PCle SSD-lagring yder ekstra korte booting- og loadingtider, så du skal ikke spilde tid på at vente, mens et spil loader.

HDMI
HDMI-outputtet kan forbindes til et HD-kompatibelt TV eller projektor, så du kan vise billeder og videoer i op til 4K UHD opløsning på en stor skærm.

Forbindelser
- 1x USB-C 3.2 Gen2 port
- 1x USB-A 3.2 Gen2 port (1 med power-off opladning)
- 2x USB-A 3.2 Gen1 porte
- 1x HDMI out port
- Lynhurtigt wi-fi-ac, Gigabit Ethernet LAN port, Bluetooth 5.0
- 3,5 mm kombineret port til hovedtelefoner/mikrofon

Andre funktioner
- Integreret webkamera med 720p HD opløsning
- Touchpad med multi-touch
- Windows 10 Home 64-bit
- 4-cellet 57 Wh litium-ion batteri, der giver op til 8 timers batterilevetid
- Bagoplyst tastatur med numerisk sektion
- Kensington sikkerhedslås

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)