Feilur OK

AC Ni5 D080 i5/8/256/1660T/15

AC Ni5 D080 i5/8/256/1660T/15
Vørunummar: 39599

Availability: Á goymslu

Den bærbare Acer Nitro 5 15,6" computer er en gamingenhed, der lader dig nyde spil med høj billedfrekvens på farten. Det flotte design med mørkerød og sort er stilfuldt og praktisk, for Acer Coolboost teknologien holder temperaturen nede.

  • Intel® Core™ i5-9300H processor
  • Nvidia GeForce GTX 1660 Ti, 6 GB
  • 8 GB DDR4 RAM, 256 GB PCIe NVMe SSD
Lýsing

Smálutir

Bliv fortryllet af en betagende rejse gennem junglen, mens du berøver oldtidsgrave eller kører race i de mest eksotiske superbiler omkring berømte lokationer. Med den bærbare Acer Nitro 5 15,6” gaming-computer er der ingen grund til at gå på kompromis med den ultimative spiloplevelse. Den kontrastfulde Full HD IPS skærm gør selv de mest grundlæggende handlinger til en fryd for øjet.

9. gen. kraft
Computeren er drevet af den kraftfulde 9. gen. Intel Core i5 quad-core processor, der kan håndtere selv de avancerede spil med lethed. Processoren har en solid basishastighed på 2,4 GHz og kan skiftes til turbo mode på op til 4,1 GHz for optimal ydelse. Den er ledsaget af 8 GB hurtige DDR4 RAM som gør multitasking nemmere.

Next-gen grafik
Med Nvidia GeForce GTX 1660 Ti grafikkortet er forskellene mellem den stationære og bærbare gaming-computer udvisket. Grafikkortet er ledsaget af 6 GB dedikerede RAM og er benytter den avancerede Turing-arkitektur, som er designet med fremtidige spil i baghovedet. Den slår tidligere generationers grafikkort med en høj margin, leverer forbedret præstation, højere billedhastighed og bedre billedkvalitet med et reduceret strømforbrug.

Full HD skærm
15,6" IPS LED skærmen har krystalklar Full HD 1080p opløsning, så du kan nyde spil og HD-videoer. IPS-teknologien sikrer dybere kontraster, klarere farver og dybere sorte toner.

SSD-lagring
Computeren bruger en lynhurtig 256 GB PCIe NVMe SSD-lagring, hvilket lader dig starte systemet eller åbne programmer på få sekunder.

Afkøling
Med dobbelte blæsere og Acer CoolBoost teknologien leverer den bærbare computer en stabil præstation, også under stor belastning.

HDMI
HDMI-outputtet giver mulighed for tilkobling til et HD TV eller en projektor. Hermed kan du vise billeder og videoer i op til 4K UHD opløsning på en større skærm.

Forbindelser
- 1x vendbar USB-C 3.1 Gen1 port
- 2x full-size USB 3.1 Gen1 porte med power-off opladning
- 1x USB 2.0 port
- Lynhurtigt wi-fi-ac, Gigabit Ethernet LAN port, Bluetooth 5.0
- 3,5 mm kombineret port til hovedtelefoner/mikrofon

Andre funktioner
- Integreret webcam med 720p HD opløsning
- Touchpad med multi-touch
- Windows 10 Home 64-bit
- 4-cellet lithium-ion batteri giver dig op til 7 timers batterilevetid
- Dolby Audio™ Premium plus Acer TrueHarmony
- Rødt bagbelyst tastatur med numeriske taster
- Kensington-lås
- Inkluderet harddisk opgraderingssæt til installering af et supplerende 2,5" drev

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)