Feilur OK

iPad Pro 12.9 64GB 4G (Space G

iPad Pro 12.9 64GB 4G (Space G
Vørunummar: IPADMQED2KNA

Availability: Á goymslu

iPad Pro 12,9 tommer vil forbløffe dig ved sin rummelige Retina-skærm med forbedrede teknologier, kraftfulde A10X-processor og fantastisk bagudvendte kamera med 4K videooptagelse - altsammen for at du kan gøre flere ting på en gang, hvor som helst.
  • 12.9" Retina screen, 120 Hz
  • iOS 10, A10X processor
  • 12 MP camera, 4K video
Lýsing

Smálutir

Uanset hvor meget plads du har brug for til din kreativitet, er iPad Pro for dig. Den slanke og lette tablet er udstyret med en forbedret 12,9 tommer Retina touchskærm, kraftfuld 6-core A10X processor og understøttelse af multitasking på skærmen. Med hurtigere trådløs forbindelse og lang batterilevetid er det nemmere at fortsætte med at arbejde, spille eller surfe på din iPad Pro, uanset hvor du er. Og med forbedret understøttelse til Apple Pencil får du en ny måde at frigøre kunstneren inde i dig.

Bærbart design: Selv med den store berøringsskærm holder iPad Pro enkelheden og elegancen af godt design. Den er kun 6,9 mm tynd og vejer 692 gram. Så den er let nok til at blive taget på lange ture.

Plads til alle: Den 12,9 tommer Retina skærm har mere end 5,6 millioner pixel til at forbløffe dig med fantastiske billeder i fotos, videoer eller endda professionelle apps. True Tone-teknologien justerer farven og lysstyrken til omgivende lys for at gøre billedet mere naturligt. Skærmen har øget lysstyrke og understøtter P3-farveprofilen for mere levende, livagtige farver. Antireflekterende belægning giver dig mulighed for at bruge iPad Pro udenfor uden besvær. Takket være 120 Hz opdateringshastighed og forbedret touch-grænseflade understøtter skærmen et bredere udvalg af kontroller og højere grad af præcision med Apple Pencil.

Avanceret teknologi: iPad Pro 12,9 tommer er udstyret med højtydende 6-core A10X 64-bit chip med M10 motion coprocessor og 12-core grafisk enhed, der nemt kan klare selv krævende apps. Uanset om du skal modellere 3D-objekter, redigere 4K-video eller designe komplicerede projekter, vil iPad Pro tage pusten fra dig.

Hurtig forbindelse: iPad Pro udbyder dual band WiFi-ac-modul til tilslutningshastigheder, der gør streaming af film eller downloads af stort indhold let som en leg. Ultrahurtig LTE-Advanced mobilforbindelse understøtter flere netværksbånd så du kan tage din online oplevelse med på farten. Og med Bluetooth 4.2 kan du nemt parre din iPad Pro til andre enheder og tilbehør.

At se er at tro: Med det 12 megapixel bagudvendte iSight-kamera kan du tage skarpe, levende og farverige billeder. Kameraet har six-element linser, autofokus, optisk billedstabilisering, quad LED flash og krops- og ansigtsdetektering. Skyd fantastiske videoer i op til 4K UHD-opløsning, tag teatralske Full HD slow-motion-klip eller timelapse videoer. Frontkameraet til FaceTime med Retina flash tilbyder 1080p Full HD video til online videoopkald eller 7 Megapixel selfies.

IOS 10: Det innovative iOS 10-operativsystem tilbyder en ren og præcis brugergrænseflade med et bredere udvalg af apps, nye og velkendte spil, stærkere sammenkobling med dine venner og
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Apple iPad Pro 12.9
Product series
iPad Pro
Supplier ID (article number)
MQED2KN/A
Produkttype
Tablet
Prosessorur
technical information
M10 Motion Coprocessor
CPU Number/Model
A10X Fusion
Tal av kjarnum
6
Producent CPU
Apple
Goymsla og minni
HDD 1
Flash
Kapasitetur (GB)
64 GB
Storage type
Flash
Samlað goymslu nøgd (GB)
64
Grafikkur
Type grafikkort
Delt
Producent grafikkort (GPU)
Apple
Ljóð
Innbygdir hátalarar
Ja
Mikrofon
Ja
Skíggi
Standard
LED (Retina)
Nert við skermur
Ja
Nert við skermur Tøkni
10 fingers touch
Skermstødd (tummar)
12.9
Skíggjatøkni
True Tone, Pro Motion
Max. resolution
2732 x 2048
Myndatól
Myndatøku upploysing í megapixel (Svart)
12
Myndatøku upploysing í megapixel (Frontur)
7
Video upptøku upploysing í megapizel (Aftan)
4K (2160p)
Video upptøku upploysing í megapizel (Framman)
Full HD (1080p)
Innbygt webcam
Ja
Webcam staðeting
Front; Back
Sambindingar
Wi-Fi
Ja
Slag av Bluetooth
4.2
Lightning
Ja
Slag av SIM korti
Nano SIM-kort
USB 2.0
Nej
USB 3.0
Nej
USB-C
Nej
Audio interfaces
3.5 mm mini-jack
HDMI-tilslutning
Nej
Sambindingar
Wi-Fi + Cellular
SIM kort lesari
Ja
Memory card slot
Nej
Íseting av sim (mobilt breiðband)
4G (LTE)
Stýriskipan og kerviskrøv
Slag av stýrisskipan
iOS 10
Slag av OS
iOS
Orka, nýtsla og streymur
Batteritype
Lithium-polymer
tøkniskar upplýsingar
41
Battarílivitíð rakstrarmegi (tímar)
10
Snið og litur
Undirstelltilfar
Aluminium
Farve
Space Gray
Stødd og vekt
Width (cm)
22
Weight (g)
692
EAN-koda
EAN-koda
190198474773
Nágreining
Peiki møguleiki
Touchskærm
GLONASS
Ja
GPS
Ja
Dømingar
0 Døming(ar)