Feilur OK

Circle with Disney

Circle with Disney
Vørunummar: DISNCIRCLE

Availability: Á goymslu

Circle er en diskret enhed, der kan parres med alle enheder, som er forbundet til dit hjemmenetværk. På disse kan du indstille forældrekontrol, styre og filtrere det indhold, dine børn kan få tilgang til, sætte aldersgrænse, og meget mere.
  • Simple, enkel og nem at bruge
  • Parres med Wi-Fi-enheder
  • Styr indhold og tidsbrug
Lýsing

Smálutir

Med Circle kan du kontrollere, hvilket indhold du synes er passende for dine børn, og hvor længe de kan være online. Denne diskrete enhed forbiner til dit hjemmenetværk og parres med alle enheder, de forbinder til den, uanset om dette er en tablet, bærbar computer, smartphone eller Smart TV. Du kan siden anvende en praktisk app til iOS eller Android til at indstille individuelle indholdsfiltre, tidsbegrænsninger og personlige profiler for ethvert familiemedlem, så du kan sikre, at dine børn ikke bruger for meget tid online eller ikke får tilgang til upassende indhold.

Individuel opsætning: Hvert barn er forskelligt og har brug for hver sin egen unikke tilgang. Derfor kan du vælge mellem 4 indstillinger til mindre børn, ældre børn, teenagere eller til dine børns venner. Du kan også skabe fuldt tilpassede profiler til hvert familiemedlem.

Tidsbegrænsning: Med Circle kan du indstille det maksimale tidsforbrug hvert barn skal kunne bruge online. Circle lægger tiderne, der er brugt på de individuelle enheder, sammen, så en time online tæller, uanset om det er på smartphone eller PC. Dine børn kan også anvende MyCircle app’en til at se, hvor meget tid de har igen.

Indholdsfiltrering: Indstil individuelle filtre for hvilke platforme, sider og indhold hvert familiemedlem kan få tilgang til, og vær sikker på, at de ikke finder upassende indhold for deres alder på de sider, de surfer på. De indstillede filtre gælder for alle enhederne, hvert medlem anvender.

Sengetid: En god nats søvn er vigtig for både børn og teenagers. Derfor kan du indstille en sengetid for deres tilgang til internettet. Du kan indstille forskellige sengetider for ugedage og weekend.

Privatliv og sikkerhed: Circle er dedikeret til at beskytte dine personlige data. Det gemmes ikke hvor som helst på skyen, men forbliver på kun Circle-enheden og på app’en, der er installeret på din styrende enhed. På denne måde forbliver dine private oplysninger det, de skal være – nemlig private.

Ad-blocking: Du kan også slå ad-blocking til for at forhindre, at der kommer reklamer på din enhed.

Strøm og batteri: Circle drives af den medfølgende USB-strømadapter og har indbygget batteri, der sikrer, at den stadigt er i drift, selv når dine børn fjerner den fra stikket. Du modtager øjeblikkelige notifikationer om, at der er skiftet til at bruge batteri.

Kabelbundet netværksforbindelse: Circle kan forbindes direkte til din router med et Ethernet-kabel (medfølger ikke), så det ikke skærer ind i din Wi-Fi transferkapacitet.

Æskens indhold:
- Circle med Disney
- USB-kabel
- Brugermanual

​4 stjerne i bladet alt om data fra januar 2017
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Produkttype
Trådløs betjening
Model name (Brand+Supplier ID)
Circle With Disney
Supplier ID (article number)
CIR001
Funkur og brúkbæri
Innbygd kontakt
Nej
Smart Home features
Kompatibel med MESH
Nej
Sambindingar
Tráðleyst standard
802.11b/g/n
Tri-band-teknologi
Nej
Dual Band tøkni
Nej
Tøkniskar nágreiningar
Skjótleiki kaðal
10/100
Trådløs teknologi
Ja
Tal av inngangum
1
Almenn nágreining
OS Requirements
iOS 8.0+, Android 4.2+
Stødd og vekt
Depth (cm)
8
Height (cm)
8
Width (cm)
8
Weight (g)
560
EAN-koda
EAN-koda
860795000230
Dømingar
0 Døming(ar)