Feilur OK

iPad Mini 4 32GB (Gold)

iPad Mini 4 32GB (Gold)
Vørunummar: IPADMNY32KNA

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

iPad mini 4 har en kompakt letvægtsstørrelse, så den let kan holdes i én hånd. Nyd den fantastiske Retina-skærm, innovative iOS 10-styresystem samt rige multitaskings-muligheder.
  • 7.9" Retina touch-skærm
  • iOS 10, Touch ID
  • WiFi, 32 GB flash
Lýsing

Smálutir

iPad mini 4 har en kompakt størrelse og kan nemt holdes i én hånd. Dens superlette og slanke krop har en fedtafvisende overflade af holdbar aluminium, som gør, at du ikke sætter mærker på den med fingrene. Denne elegante og kraftfulde tablet fra Apple har et lavt energiforbrug, et batteri, der holder op til 10 timer, en 7.9" Retina-skærm og kameraer til FaceTime samt iSight.

Kompakt og elegant: iPad mini 4 har en tynd krop på blot 6,1 mm, og vejer kun 299 g. Den har en fedtafvisende overflade af holdbar aluminium som gør, at du ikke sætter mærker på den med fingrene.

Klar synsoplevelse: Fotos og videoer har aldrig før været så tydelige, skarpe og detaljerede. Du får et krystalklart billede på 7.9" Retina-skærmen med 2048 x 1536 opløsning og flere end 3,1 millioner pixels. Den praktiske, oleofobiske overflade er resistent over for fingeraftryk. Multi-touch teknologi sikrer, at du har let kontrol over din iPad mini 4.

Enestående ydeevne: Få det bedste ud af alt, hvad du gør med den kraftfulde og kompakte iPad mini 4. Den Apple-designede A8-chip med 64-bit arkitektur sikrer, at enheden kører glat. Den understøttes af en M8 bevægelses-coprocessor, som registrerer bevægelser ved at hente data fra accelerationsmåler, gyroskop og kompas. Dette giver et god bevægelsesbaseret oplevelse. Da den styres af den seneste iOS 10 er visuelle effekter, detaljeret grafikker og multitasking ikke noget problem for iPad mini 4. Oveni alt dette har iPad mini 4 nok batteristyrke til at holde længe. Den har op til 10 timers batteritid til, når du skal arbejde og more dig.

Dine egne berøringer: iPad mini 4 har Touch ID med fingeraftrykssensor integreret i Home-knappen. Dette gør den mere sikker end nogensinde før. Du kan låse enheden op, bekræfte handlinger eller verificere online-betalinger med dit unikke fingeraftryk.

Få den forbundet: Forbliv synkroniseret og i kontakt med dine yndlings-apps, film eller bøger. Wi-Fi-ac ydelsen understøttes af to antenner og MIMO-teknologi (multiple-input, multiple-output). Der er selvfølgelig 3,5 mm stik til hovedtelefoner, indbygget højtaler og mikrofon til spil, videoopkald til familie og venner eller andet, du måtte have brug for.

Indfang øjeblikket: Med 8 MPx iSight kamera med autofocus, ansigtsidentificering, bagsidelys og objektiv med fem elementer, kommer du ikke til at gå glip af nogle vigtige øjeblikke i dit liv. Du kan indfange alt, hvad der sker på et skarpt billede eller Full HD opløsningsvideo med 3 x video zoom. Et FaceTime HD kamera er en hjælp ved dine direkte opkald med 720 p HD videoopløsning og 1.2 MPx fotoopløsning.

iOS 10: Det innovative iOS 10 operativsystem har et renere og mere bevidst grænsesnit med bredere udvalg af apps, nye og kendte spil, stærkere sammenkobling med dine venner og familie samt mere kraftfulde værktøjer, der lader dig medbringe dine arbejdsopgaver overalt, uanset hvor du er.

Inkluderet:
- iPad mini 4
- Lightning til USB-kabel
- USB strømadapter
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model navn (Slag og veitari ID)
Apple iPad mini 4
Seria og slag
iPad mini
Veitara ID
MNY32KN/A
Vørubólkur
Tablet
Prosessorur
Slag av Prosessori
Apple A8 64-bit (M8 Motion)
Goymsla og minni
Kapasitetur (GB)
32 GB
Diskslag
Flash
Samlað goymslu nøgd (GB)
32
Ljóð
Innbygdir hátalarar
Ja
Subwoofer innbygd
Nej
Mikrofon
Ja
Skíggi
Skerm slag
LED-bagbelyst
Standard
LED (Retina)
Nert við skermur
Ja
Nert við skermur Tøkni
10 fingers touch
Hægsta upploysn
2048 x 1536
Skermstødd (tummar)
8
Myndatól
Myndatøku upploysing í megapixel (Svart)
8 MP
Myndatøku upploysing í megapixel (Frontur)
1.2 MP
Video upptøku upploysing í megapizel (Aftan)
Full HD (1080p)
Video upptøku upploysing í megapizel (Framman)
HD (720p)
Webcam tilhoyr
Autofokus
Innbygt webcam
Ja
Webcam staðeting
Front & Back
Sambindingar
NFC
Nej
Lightning
Ja
Aðrar sambindingar
Touch ID
SIM kort lesari
Nej
Minniskort inngangur
Nej
Stýriskipan og kerviskrøv
Slag av stýrisskipan
iOS 10
Slag av OS
iOS
Orka, nýtsla og streymur
Slag av battaríi
Lithium-polymer
tøkniskar upplýsingar
19.1 WHr
Battarílivitíð rakstrarmegi (tímar)
10
Snið og litur
Litur
Guld
Stødd og vekt
Breidd (cm)
13
Vekt (g)
299
EAN-koda
EAN-koda
190198175618
Nágreining
Peiki møguleiki
Touch Pad (with multi touch)
GLONASS
Ja
GPS
Ja
Dømingar
0 Døming(ar)