Feilur OK

XONE-FIFA 18

XONE-FIFA 18
Vørunummar: XONEFIFA18

Availability: Á goymslu

FIFA 18 drives af Frostbite og et helt nyt animationssystem. Forhåndsbestiller du FIFA 18, så får du op til 5 FUT jumboguldpakker samt Cristiano Ronaldo på lån og 8 unikke FUT matchdragter.
  • Autentisk fodboldoplevelse
  • Spil som Cristiano Ronaldo
  • Til Xbox One
Lýsing

Smálutir

*Forhåndsbestil FIFA 18 - Standard Edition og få ekstra indhol!
Forhåndsbestiller du FIFA 18, så får du op til 5 FUT jumbo premium guldpakker samt Cristiano Ronaldo på lån og 8 unikke FUT-matchdragte.

Er du klar til din største og bedste sæson hidtil?

Bygger på Frostbite
Fokus på nyskabelse under de virkelighedstro spiloplevelser, nye fodboldverdener og større figurdybde – Frostbite hjælper med til i endnu højere grad at udviske grænserne mellem den virtuelle og den virkelige verden. Ved hjælp af filmiske skyggeeffekter og lyssætningsteknikker forbedres både figur-optegningen og den generelle præsentation af banen. På den måde leverer FIFA 18 den mest visuelt fængende og autentiske fodboldsimulation til dato.

Spillerkontrol
Real Player Motion Technology: Det helt nye og spilforandrende animationssystem benytter nøjagtig poseringsopmåling billede for billede til at levere spilseriens mest responsive og intuitive gameplay nogensinde. Nye motion capture-teknikker og billede for billede-animationsovergange sikrer endnu større realisme i bevægelserne hos alle spillere på banen – og løfter dermed autenticiteten til et helt nyt niveau.

Spillerpersonlighed: Seks nye figurtyper og ny spiller-kortlægningsteknologi viser forskellene mellem spillerne på banen og giver dem hver deres særlige identitet. For første gang nogensinde vil virkelighedens bevægelsesmønstre, størrelse og egenskaber hos spillerne bestemme, hvordan en spiller bevæger sig – og giver dig dermed mulighed for at mærke, hvordan verdens bedste udfolder sig. Ronaldo’s særlige sprint, Sterling’s unikke vendinger og Robben’s unikke armbevægelser er tydeligt genkendelige i FIFA 18.

Overhaling af driblinger: I FIFA 18 kan du udfordre forsvarsspillerne med endnu større selvtillid, velvidende at de bedste spillere kan vende på en femøre. Ny dribling-mekanikker gør spillerne i stand til at vise endnu større kreativitet i mand mod mand-situationerne. Udfør mere gennemførte boldberøringer, foretag skarpere vendinger og gør dine angreb mere eksplosivt dynamiske end nogensinde før.
- Responsivt: Kreative færdigheder med bolden, logiske boldberøringer og en nytænkt styring af dribling-mekanikken giver spillere nye valgmuligheder, når de opbygger angreb i snævre områder. Skift retning let og elegant, og mærk, hvordan din spiller reagerer, når du undgår forsvarets tacklinger.
- Eksplosivt: Autentiske og dynamiske fartbaserede animationer giver dig mulighed for at “eksplodere” hurtigere fra kontrollerede boldberøringer til totalsprint.

Holdtyper og positionering
- Ny spillerpositionering: Med forøget bevægelsesfrihed analyserer dine holdkammerater banen og reagerer efter omstændighederne – de angriber i koordinerede løbemønstre eller bevæger sig ind i åbne områder for hele tiden at støtte offensiven. Ny spillerpositionering giver dig en velafbalanceret bane med fornuftig spredning på spillerne, hvor du får bedre mulighed for at læse spillet.

- Holdtyper: Et omfattende udvalg af autentiske spillestile baseret på en lang række hold overfører de mest genkendelige taktikker til banerne i FIFA 18
Du vil fx øjeblikkeligt kunne genkende de computerstyrede holds brug af den særlige tiki-taka-spillestil fra en række af Europas bedste klubber eller det høje pres, som en del af holdene i Premier League gør brug af. Mærk forskellen på både den offensive og defensive spillestil, hver eneste gang du vælger en ny klub som modstander.

- Dynamiske lynudskiftninger: Helt nye og kontekstbaserede udskiftningsmeldinger gør det muligt for spillere let og hurtigt at foretage udskiftninger uden at pause kampene. Uanset om det skyldes en misset målchance, eller der er tale om en nødvendig reaktion, efter du er kommet bagud, så kan du nu øjeblikkeligt beslutte, om der er brug for en udskiftning

Nágreining

Additional Information

Ljóð/Grafikkur
VR Ready
Nej
Spælinfo
Útgávudagur
2017-09-29
Uppruna spæl
FIFA 18
Kategori
Sport
Tøkniskar nágreiningar
Stýriskipan
Xbox One
EAN-koda
EAN-koda
5030945121534
Dømingar
0 Døming(ar)